Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Leva čaká dobrodružstvo, Škorpióna riešenie problémov

22.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 22. mája do 28. mája.

Baran

Bojíte sa urobiť rozhodnutia, ktoré by mohli vo veľkom ovplyvniť váš život. Skúste prestať myslieť na negatíva či prekážky, neváhajte a posuňte sa o krok ďalej. Ak budete naďalej stáť na jednom mieste, nikdy si nenaplníte svoje túžby. Čo sa týka vzťahov, tento týždeň si partner bude od vás vyžadovať pozornosť. Doteraz sa totiž snažil on, obdarúval vás a plnil každý sen. Teraz ste na rade vy.

Býk

Najbližšie dni budete sebavedomejšie než inokedy. Práve vďaka tomu sa prestanete sústrediť na neprajníkov a začnete hľadať spôsoby, ako uspieť a dostať odmenu. Cez víkend sa stane niečo, čo ste nečakali, no nenechajte sa vykoľajiť. Oporou vám bude najmä partner, ktorý zaženie vaše obavy príjemnou aktivitou. Ak ste nezadané, mali by ste sa prestať báť vyjadrovať svoje city. Čim skôr tak urobíte, tým lepšie sa vám bude dýchať.

Blíženci

Tento týždeň by ste sa mali na veci pozrieť realisticky. Ak si totiž naďalej budete stanovovať ciele, ktoré nedokážete naplniť, nikdy nedokončíte ani tie, ktoré sú uskutočniteľné. Vo vzťahoch sa takisto snažte niečo zmeniť. Naučte sa vychádzať s blízkymi, s ktorými si už dlhšie prechádzate ťažkým obdobím a venujte sa viac partnerovi. Keď mu ukážete, ako vám na ňom záleží, môžete sa tešiť na obnovenie energie medzi vami.

Rak

Nemyslite len na množstvo zarobených peňazí. Urobte si svoju prácu, splňte si povinnosti a choďte domov. Tam vás totiž čaká niekto, komu treba venovať viac pozornosti než čomukoľvek inému. Iba vďaka tomu môžete konečne vyriešiť problémy, ktoré vás oboch už dlhšie ťažia. Ak ste nezadané, pripravte sa na stretnutie s niekým zaujímavým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 11:17