Tieto bylinky sú pre vás najlepšie podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Šalvia pre Býka, púpava pre Leva: Nazbierajte si pre vás najlepšie bylinky podľa znamenia zverokruhu

29.05.2023, 07:00
ASTRO

Bylinky sú už po stáročia považované za najúčinnejšie lieky v domácej lekárničke. Ak neviete, ktorú si nazbierať na prechádzke, mali by ste sa obrátiť na astrológiu. Podľa nej totiž každé znamenie zverokruhu potrebuje inú bylinku. Pozrite sa, ktoré sú tie najlepšie pre vás.

Strelec

Ak ste sa narodili v znamení Strelca, vhodný je pre vás najmä repík. Ten podporuje činnosť pečene, spriechodňuje trávenie a posilňuje svaly. Ďalšou bylinkou, ktorá vám môže pomôcť, je podbeľ. Vďaka svojmu bohatému obsahu vás dokáže zbaviť nepríjemného kašľa, zápalu pľúc a zlého videnia.

Kozorožec

Ženy narodené v znamení Kozorožca trpia často bolesťami kostí, kĺbov a zubov. Práve z tohto dôvodu by ste si mali častejšie naordinovať kostihoj lekársky, ktorý uvoľní svalstvo a kĺby. Rovnako tak pôsobí priaznivo na zlomeniny, reumu či podliatiny. Skvelá pre vás však môže byť ja praslička, ktorá zatočí so zápalom močových ciest a mužom pomáha s prostatou.

Vodnár

Vodnárky by si mali častejšie dopriať valeriánu lekársku, ktorá vás zbaví podráždenosti, únavy a nervozity. Pomôcť však môže aj s nespavosťou a menštruačnými kŕčmi. Skvelá pre vás môže byť aj medovka, ktorá prospieva nervovej sústave, psychike a tráviace traktu.

Ryby

Ak ste sa narodili v znamení Ryby, pravdepodobne máte časté problémy s pohybovým ústrojenstvom. V tomto prípade siahnite po skorocely, ktorý rýchlo hojí rany, znižuje cholesterol pomáha pri ťažkostiach s kĺbmi. Rovnako tak sa nebojte ani nechtíka lekárskeho, ktorý vám podporí imunitu, zbaví vás kŕčových žíl a tehotenskej nevoľnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 21:48