Na tieto znamenia si dajte pozor. Sú totiž veľkí intrigáni.dreamstime
StoryEditor

Na tieto znamenia si dajte pozor: Patria totiž k najväčším intrigánom a klebetníkom zverokruhu

12.05.2023, 19:00
ASTRO

Máte nejakú negatívnu vlastnosť, za ktorú je zodpovedné najmä znamenie, v ktorom ste sa narodili? My sme sa dnes zamerali na tie z vás, ktorých najhoršou vlastnosťou je šírenie intríg a klebiet. Pozrite sa, o ktorých znameniach zverokruhu je reč.

Samozrejme, nemôžeme sa spoliehať len na to, v akom znamení ste sa narodili, pretože to, ako sa správate, aké máte vlastnosti či povahové črty totiž závisí aj od iných vecí, ako je napríklad výchova, skúsenosti či vek. Tak či onak, existujú vlastnosti, ktoré vaše znamenie jednoducho vystihujú. My sme sa dne zamerali na tie znamenia, ktoré sú z celého zverokruhu najväčšími intrigánmi a klebetníkmi. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Panna 

Ľudia narodení v znamení Panny sú zodpovední, bystrí a organizovaní. Aj keď majú množstvo pozitívnych vlastností, ukrývajú v sebe aj pár negatívnych. Jednou z nich je faloš. Keďže dokážu dokonale skrývať svoje emócie, nemajú problém vytvárať intrigy. Dajte si preto pozor, ak budú s vami rozoberať život niekoho iného. Je totiž dosť možné, že s inými rozoberajú aj ten váš.

Baran

Sú tvrdohlaví a veľmi dobre vedia, čo chcú. Keď si stanovia nejaký cieľ, túžia ho dosiahnuť za každú cenu. Možno aj to je dôvodom, prečo nemajú problém niekoho zradiť. Nebojte sa, ak vás majú naozaj radi, ničoho takého sa od nich nedočkáte. Ak vás však v láske príliš nemajú, pripravte sa na to, že sa čoskoro stanete obeťami intríg a klebiet.

Ryby 

Síce sú ľudia narodení v znamení Ryby priateľskí a citliví, majú aj svoju temnú stránku. Ak sa totiž s nimi niekedy dostanete do konfliktu alebo zraníte ich city, okamžite vám to vrátia. Ich pomsta však býva neľútostná, plná intríg či klebiet. Dajte si na to veľký pozor.

Strelec

Intrigy nie sú cudzie ani ľuďom narodeným v znamení Strelca. Keďže je občas ťažké s nimi vyjsť a sú až príliš úprimní, presne vedia, kam človeka zasiahnuť, aby ho to zabolelo čo najviac. Ak si myslíte, že vám by to neurobili, pretože ste ich priatelia, mýlite sa. Dokážu totiž zradiť aj svojich najbližších, pretože vedia, že si bez mihnutia oka nájdu iných priateľov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 11:23