Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Leva čaká dobrodružstvo, Škorpióna riešenie problémov

22.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 22. mája do 28. mája.

Lev

Už nejaký ten čas túžite po dobrodružstve. Čo keby ste si tento sen splnili v najbližších dňoch? Nebojte sa vziať si pár dní voľna v práci, pretože oddych je to, čo teraz potrebuje najviac. Vybrať sa môžete niekam do prírodu, k moru či jazeru. Vďaka energii, ktorú načerpáte si uvedomíte, že ste zanedbávali vzťah s partnerom. Skúste preto počas víkendu posilniť puto medzi vami a nebojte sa prejaviť svoje pocity.  

Panna

Kvôli zlému psychickému rozpoloženiu budete tento týždeň podliehať svojim slabostiam. Nemíňajte preto radšej peniaze, vyhnite sa závislostiam a bezhlavému rozhodovaniu. Na druhej strane sa vám bude dariť vo vzťahoch, kde konečne vyriešite staré konflikty a posuniete sa vpred. Ak ste nezadané, pokúste sa byť o čosi viac sebavedomejšie a verte, že ten pravý príde aj sám.  

Váhy

Dostali ste sa do stereotypu, z ktorého neviete vyjsť von. Snažte sa preto tráviť viac času s blízkymi, vďaka ktorým načerpáte energiu a silu do ďalších dní. Čo sa týka vzťahu s partnerom, mali by ste prestať hľadať problém tam, kde nie sú. Nekazte si vzťah takýmito nezmyselnými hádkami a radšej začnite plánovať spoločné aktivity na víkend. Verte, že ho tým veľmi potešíte.

Škorpión

Už dlho zametáte problémy pod koberec. Čo keby ste sa tento týždeň pustili do ich riešenia? Avšak, musíte to zvládnuť samy. Iba tak sa totiž môžete stať silnými a odolnými ženami, ktoré sa neboja žiadnej prekážky. Čo sa týka vzťahov, novinka v rodine vám zlepší náladu, takže to nezabudnite poriadne osláviť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:00