Pozrite sa, ktoré znamenia sú v láske vyberavé.dreamstime
StoryEditor

V láske sú až príliš vyberavé: Pre tieto znamenia zverokruhu nie je nikto dosť dobrý

03.05.2023, 09:00
ASTRO

Niektorí ľudia sa dokážu zamilovať už pri prvom pohľade, no sú aj takí, ktorí sa svojej slobody nevedia len tak ľahko vzdať. Nielenže sú príliš vyberaví, ale na svojho budúceho partnera majú občas také nároky, ktoré nespĺňa priam nikto na svete. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú na partnerov veľmi náročné.

Máte problém nájsť si lásku, pretože hľadáte partnera, ktorý bude dokonalý vo všetkých ohľadoch? Pravdepodobne patríte k znameniam zverokruhu, ktoré sú až príliš vyberavé. Zatiaľ čo niekto už plánuje svadbu a deti, oni sa slobody nevedia vzdať, pretože sú na partnerov náročné. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Baran

Ženy či muži narodenín v tomto znamení sa svojej slobodu len ťažko vzdávajú. Je pre nich totiž náročné nájsť niekoho naozaj výnimočného. Keďže sú príliš vyberaví, do svojho života vpustia len tú osobu, ktorá splní všetky ich požiadavky. Ak sa aj do nejakého vzťahu dostanú, ak nemá pocit, že je táto osoba tá pravá alebo má nejaké chyby, okamžite so zväzku vycúvajú.

Ryby

Keďže sú Ryby veľmi citlivé a milujúce stvorenia, vzťahy sú pre nich veľmi náročné. Radšej uprednostnia slobodu, pretože sa boja zrady, klamstiev a iných niekedy aj banálnych vecí. Okrem toho zvyknú mať na svojho partnera veľmi veľké nároky, ktoré často nie sú splniteľné. Jednoducho, Ryby musíte očariť hneď, inak od nich nečakajte ďalšiu šancu.

Lev

Ženy a muži narodení v znamení Leva sa v živote riadia pravidlom, že musia dostať všetko to, čo chcú. Môžete sa o nich snažiť, koľko chcete, no ak sa im nepáčite, neočakávajte pozornosť z ich strany. Levy sú na partnerov totiž až príliš vyberavý. Ich budúca polovička musí byť dokonalá vo všetkých smeroch, no ak nie je, radšej si vyberú single život.

Panna

Tí, ktorí sa narodili v znamení Panny, hľadajú u partnera častokrát zvrátené veci. Nielenže túžia po zodpovednom, úprimnom, milujúcom, ale aj vášnivom gentlemanovi s neustále upraveným vzhľadom, vyrysovanou postavou, rovnakými záľubami či zmyslom pre humor. Jednoducho, ak nejakú z týchto vecí nemáte, ani za nimi nechoďte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:53