Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú snívať o potomkovi, Lev o zmene zamestnania

15.05.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 15. mája do 21. mája.

Baran

Tento týždeň budete mať naponáhlo najmä v práci. Ak si však dokážete všetko zorganizovať a utriediť si myšlienky, môžete zvládnuť aj väčší nátlak. Myslite však viac na kvalitu než kvantitu. Čo sa týka vzťahov, ak sa vám partnerovo jednanie nepáči, povedzte mu to narovinu. Iba tak totiž môžete napredovať a naučiť sa vzájomného pochopeniu. Ak ste nezadané, vybehnite niekam von. Máte totiž možnosť stretnúť niekoho zaujímavého. 

Býk

Najbližšie dni budú zamerané na vzťahy. Nielenže spoznáte nových priateľov, ale stretnete sa s niekým z minulosti, kto vám prezradí dôležité informácie. S partnerom si môžete posilniť puto, takže sa mu nebojte zdôveriť s vecami, ktoré vás trápia. Uvedomte si, že on je ten, kto je tu vždy pre vás. Keďže vás podporí, pomôže vám napredovať a nájsť potrebné riešenia, doprajte mu cez víkend viac pozornosti. Verte, že ho to poteší. 

Blíženci

Tento týždeň budete mať plnú hlavu myšlienok a nezodpovedaných otázok týkajúcich sa budúcnosti. Keďže už dlhšie túžite po tom, aby ste sa vo vzťahu posunuli ďalej, od partnera budete vyžadovať porozumenie a bližšie spojenie. Ak túžite po dieťati, svadbe alebo novom domove, nebojte sa mu to povedať. Nezadané by si mali naopak uvedomiť, že láska nie je všetko. Užívajte si preto obdobie slobody a prestaňte sa obzerať po tom pravom na každom rohu. 

Rak

Či už sa to týka práce, financii alebo vzťahov, nepočúvajte rady iných a snažte sa riadiť podľa vlastného úsudku. Iba tak totiž môžete dosiahnuť to, čo chcete. Rovnako tak sa vyhýbajte konfliktom, netlačte na partnera a snažte sa nájsť životnú rovnováhu. Nepomáhajte toľko, neobetujte sa pre každého, kto to od vás očakáva a myslite viac na seba. Cez víkend si doprajte relax a uvedomte si, že vaše šťastie je dôležitejšie než šťastie iných. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:38