Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Baran musí vyriešiť staré konflikty, Strelca čakajú úspešné dni

08.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 8. mája do 14. mája.

Baran

Začiatkom týždňa budete pociťovať nepokoj, za ktorý môžu nedoriešené konflikty. Nebojte sa, tieto emočne náročné chvíle prekonáte, no musíte sa problémom konečne postaviť zoči-voči. V polovici týždňa by ste sa mali cítiť už o čosi lepšie, v práci vám to pôjde ako po masle a vo vzťahoch si uvedomíte dôležité veci. Počas víkendu sa snažte stráviť viac času s partnerom a porozprávajte sa s ním o vašej budúcnosti.

Býk

Čaká vás príjemný týždeň. Keďže budete o čosi kreatívnejší než inokedy, ukážte svoje dlho ukrývané nápady svojim nadriadeným, ktorí vás isto odmenia či už slovne alebo dokonca finančne. Zvyšok týždňa prežite v pokoji, doprajte si relax alebo sa vyberte s partnerom na výlet. Pozor si dajte na víkend, ktorý môžu priniesť neočakávané veci.   

Blíženci

Začiatkom týždňa sa dozviete nepríjemnú správu, ktorá zhorší váš psychický stav. V tomto prípade je dôležité, aby ste zachovali vnútorný pokoj a načerpali silu na ďalšie prekážky. Zároveň venujte zvýšenú pozornosť vzťahom. Keďže sa chcete s partnerom posunúť o krok ďalej, porozprávajte sa s ním úprimne o vašich túžbach. Verte, že bude nadšený. Ak ste nezadané, dajte si pozor na osobu vo vašom okolí, ktorá má s vami nekalé úmysly.

Rak

Už dlhšie miešate súkromie a prácu dokopy, robíte však veľkú chybu. Skúste si vyriešiť finančnú situáciu, vzťahy s kolegami a prestaňte hovoriť druhým o svojich problémoch. Nie každý vám totiž chce pomôcť a poradiť. Čo sa týka partnera, neustále čakáte, že vás niečím prekvapí, no čo keby ste ho teraz pre zmenu prekvapili vy? Verte, že sa tak vyhnete zbytočným hádkam a posilníte puto medzi vami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:05