Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Blíženci budú snívať o potomkovi, Lev o zmene zamestnania

15.05.2023, 18:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 15. mája do 21. mája.

Lev

Už dlhšie rozmýšľate nad tým, či máte zmeniť prácu. Hviezdy vám predurčujú úspech, takže sa nebojte ísť do toho. Cez víkend si doprajte oddych a načerpajte energiu s priateľmi či milovanou osobou. Síce ste mali s partnerom poslednú dobu nejaké problémy, tie sa tento týždeň vyriešia. Môže za to aj fakt, že si uvedomíte, že máte pri sebe človeka, ktorý je aj v zlom vašou oporou a bútľavou vŕbou. Ak ste nezadané, začnite venovať čas iným veciam a láska príde sama.  

Panna

Prestaňte riešiť veci osamote. Ak sa totiž prestanete báť a požiadate o pomoc svojich blízkych či priateľov, problémy budete zdolávať omnoho ľahšie. Čo sa týka lásky, snažte sa zapracovať na vzťahu aj vy. Nečakajte pozornosť len od partnera a ukážte mu, že vám na ňom záleží. Ak ste nezadané, mali by ste sa oslobodiť od minulých bolestí a žiť prítomnosťou. Iba tak totiž môžete privítať vo svojom živote niekoho nového. 

Váhy

Najbližšie dni sa budete vracať k minulosti. Je to však len dôkaz toho, že máte strach z budúcnosti a rozhodnutí, ktoré musíte urobiť. V tomto týždni je však dôležité, aby ste žili tu a teraz. Povedzte preto partnerovi, že vám na ňom záleží a začnite s ním konečne budovať niečo, čo má zmysel. Nemôžete predsa celý život stáť na jednom mieste. Čo sa týka práce, očakávajte o čosi viac povinností než inokedy. S dávkou odvahy a inteligencie to však hravo zvládnete. 

Škorpión

Tento týždeň bude zameraný na vaše vnútorné emócie. Snažte sa preto premýšľať o tom, aké kroky vám môžu zaistiť šťastie a aké naopak bolesť. Keď si zodpoviete na tieto dôležité otázky, môžete si konečne oddýchnuť. Čo sa týka vzťahov, v druhej polovici týždňa sa pripravte na dávku romantiky a vášne. Nebráňte sa tomu a nechajte veciam voľný priebeh.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:05