Tieto znamenia majú na lásku jednoducho smolu.dreamstime
StoryEditor

Šťastie v hre, nešťastie v láske: Tieto znamenia majú na partnerov jednoducho smolu

19.04.2023, 17:00
ASTRO

Každá z nás túži spoznať vo svojom živote niekoho, s kým bude môcť zostať už navždy. Zatiaľ, čo niektoré ženy toto pravého už našli, existujú aj také, ktoré majú na partnerov jednoducho smolu. Pravdepodobne za to môže aj astrológia, podľa ktorej majú tieto znamenia zverokruhu problém zamilovať sa do tej správnej osoby.

Hovorí sa, že šťastie v hre, nešťastie v láske. Bohužiaľ, toto príslovie nevzniklo len tak. Existujú totiž ženy, ktorým sa darí v práci či iných oblastiach, no stály partnerský život ich jednoducho obchádza. Ak k nim patríte aj vy, pravdepodobne ste sa narodili v jednom z týchto znamení zverokruhu. Tie majú totiž na partnerov veľkú smolu. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Rak

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Raka, sú veľmi citlivé. Keďže láska je pre nich všetko, do vzťahov dokážu dať celú svoju dušu. Bohužiaľ, sú schopné sa zamilovať až veľmi rýchlo a intenzívne, vďaka čomu napokon bývajú po rozchode sklamané. Ak týmto citlivým dušiam niekto zlomí srdce, nového vzťahu sa začnú báť a len ťažko mu dajú šancu. Práve z tohto dôvodu volia radšej samotu.

Panna

Podobne ako Rak, tak aj Panna má na partnerov jednoducho smolu. Ženy, ktoré sa narodili v tomto znamení, sú síce veľmi optimistické, no po niekoľkých sklamaniach v láske sa dokážu veľmi rýchlo uzavrieť do seba. Najhoršie na tom je, že nad novým vzťahom nerozmýšľajú preto, lebo nie sú schopné zabudnúť na svojho ex partnera. Len ony samy musia pochopiť, že kým budú myslieť na minulosť, premrhajú šancu stretnúť niekoho výnimočného v súčasnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 12:22