Pozrite sa, akú majú muži výdrž v posteli podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Hodinu, desať minút alebo sekúnd? Zistite, ako dlho sa vydrží milovať váš partner podľa znamenia

29.04.2023, 15:00
ASTRO

Astrológia vám dokáže prezradiť mnohé a dokonca aj to, čo vás čaká s partnerom v posteli. Nejde však len o jeho zručnosti či preferencie, ale aj dĺžku trvania sexu. Pozrite sa, ako dlho sa vydržia jednotlivé mužské znamenia milovať.

Muži sa pri sexuálnych témach radi chvália pred kamarátmi či dokonca priateľkami, no častokrát je pravda úplne iná. Ak by ste chceli vedieť, aký bude v posteli váš partner, máme pre vás dobrú správu. Stačí, ak sa obrátite na astrológiu, ktorá veľmi dobre vie, akú výdrž má dané znamenie v posteli. Pozrite sa, ako je na tom váš partner.

Baran

S Baranom si toho v podstate veľa neužijete. Síce v posteli čo to vydrží, no nečakajte, že stihnete dosiahnuť orgazmus zakaždým. Môže za to aj fakt, že sex nepotrebuje praktizovať často a namiesto výdrže sa skôr zameriava na spojenie dvoch duší.  

Býk

Muž narodený v tomto znamení obľubuje nežný a pomalý sex, čo znamená, že v posteli dokáže vydržať naozaj dlho. Bohužiaľ, keďže volí skôr menej intenzívnejšie tempo, môže sa stať, že pri milovaní prichytíte pri tom, že rozmýšľate nad tým, čo budete variť na obed.

Blíženci

Muž Blíženec je energický a v posteli rád experimentuje či skúša nové polohy. Čo sa týka jeho výdrže, nemáte sa čoho obávať. Z celého horoskopu patrí k znamenia, ktoré sa pri sexe unavia len ťažko.

Rak

Rak si dáva záležať najmä na predohre, vďaka ktorej tak v posteli vydrží dosť času na to, aby stihla dosiahnuť orgazmus aj jeho partnerka. Ak sa však nenachádza vo vzťahu a nechá sa nahovoriť na spontánny sex s neznámou osobu, prejaví svoju sebeckosť a pri vyvrcholení nehľadí na nikoho iného.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:36