Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Lev pociťuje stereotyp, Váhy konečne prejavia svoje city

01.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 1. mája do 7. mája.

Baran

Najbližšie dni si dajte pozor najmä na vaše financie. Nemíňajte príliš, neriskujte a nepodpisujte žiadne zmluvy. Sústreďte sa radšej na dobre odvedenú prácu a buďte zodpovedné. Čo sa týka vzťahov, musíte si uvedomiť, že na lásku treba dvoch. Skúste preto pochváliť vášho partnera, venujte mu dostatok pozornosti a uvidíte, ako bude žiariť šťastím. Ak svoju životnú lásku stále hľadáte, pokúste sa niečo zmeniť alebo vyskúšajte niečo nové.  

Býk

Už dlhšie stagnujete. Snažte sa preto určiť si nový cieľ a nebojte sa ísť aj do náročnejších vecí. Možno bude táto cesta ťažká, no napokon môžete pocítiť pozitívnu zmenu vo vašom živote. Pri tvrdej práci nezabúdajte ani na svoju rodinu, ktorá vás v toto obdobie potrebuje viac než kedykoľvek predtým. Partnerovi ukážte, ako vám na ňom záleží malým darčekom či spontánnym výletom. Cez víkend si doprajte relax s kamarátkami.

Blíženci

Tento týždeň bude náročný, a to najmä čo sa týka vzťahov. Musíte si totiž uvedomiť, že minulosť už nezmeníte. Snažte sa preto očistiť svoju myseľ, vymažte všetky negatívne emócie, ktoré kazia váš partnerský vzťah a naučte sa odpúšťať. Ak začnete žiť prítomnosťou, mnohé sa vo vašom živote zmení.

Rak

Neustále pracujete a zabúdate na omnoho dôležitejšie veci. Najbližšie dni sa preto venujte svojej rodine a partnerovi, s ktorým vám to už dlhšie škrípe. Porozprávajte sa sním o vašej budúcnosti, problémoch alebo radostiach. S kľudom sa môžete vybrať aj na predĺžený víkend niekam do hôr, kde si vyčistíte myseľ a posilníte vzťah.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 17:32