Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Lev pociťuje stereotyp, Váhy konečne prejavia svoje city

01.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 1. mája do 7. mája.

Strelec

Vieme, že máte nechuť k práci, no ak toto obdobie zaberiete, môže sa vám to v budúcnosti vyplatiť. Nezabudnite si však dopriať aj čas pre seba. Stretnite sa s priateľmi, kúpte si nejaký darček alebo sa vyberte na výlet s partnerom. Okrem toho sa snažte vyriešiť vzťahové problémy, ktoré už dlhšie zametáte pod koberec. Ak ste nezadané, dajte si pozor na spontánne romániky, ktoré vám môžu zbytočne uškodiť.

Kozorožec

Tento týždeň sa bude niesť v znamení lásky. Skúste preto ukázať svojmu partnerovi, ako vám na ňom záleží. Komunikujte spolu, premýšľajte o budúcnosti a vyriešte nedoriešené. Rovnako tak nezabúdajte ani na vášeň, ktorú môžete podporiť intenzívnym milovaním na nezvyčajnom mieste.

Vodnár

Konečne máte čistú myseľ a môžete sa tak pustiť do riešenia komplikovanejších úloh v práci alebo plánovania výletu s rodinou. Keďže ste obklopené pozitívnou energiou, snažte sa vyhýbať konfliktom, ktoré by zbytočne narušili harmóniu, ktorú pociťujete. Ak hľadáte toho pravého, skúste sa prihlásiť na zoznamku, kde sa riaďte srdcom a nie hlavou.  

Ryby

Ste plné negatívnych emócii, ktoré musíte odstrániť. Nemôžete sa totiž kvôli nim sústrediť na prácu, súkromie ani na seba. Pomôcť vám v tomto ohľade môže relax, jóga alebo dychové cvičenia. Verte, že keď nájdete vnútorný pokoj, nájdete odpovede na otázky, ktoré vás už dlho zamestnávajú myseľ.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. máj 2024 13:28