Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na TENTO týždeň: Lev pociťuje stereotyp, Váhy konečne prejavia svoje city

01.05.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 1. mája do 7. mája.

Lev

Nachádzate sa v stereotype, z ktorého neviete vyjsť von. Čo tak urobiť vo vašom živote nejaké zmeny? Nebojte sa, nemusíte si hľadať novú prácu či sa sťahovať. Stačí, ak spravíte malé kroky, vďaka ktorým posilníte spokojnosť. Vo vzťahu si rovnako dávajte pozor na nudu. Ak vaše city k partnerovi ochladli, snažte sa prebudiť sexuálnu iskru medzi vami a prejavte mu viac lásky. Ak ste naopak nezadané, v tomto období máte možnosť spoznať niekoho nového.

Panna

Čaká vás príjemný týždeň. V kariérnej oblasti sa posuniete o krok ďalej a vo vzťahu konečne pochopíte, prečo ste mali s partnerom krízové obdobie. Áno, tlačili ste naňho s maličkosťami a tým ste medzi sebou vytvorili napätie. Keďže sa vaše emócie dostanú do stability, vyriešite si aj rodinné problémy a upevníte svoje fyzické zdravie.

Váhy

Skrývate pred druhými svoje skutočné pocity? Snažte sa najbližšie dni zamerať práve na túto vec. Prejavte svoje vlastné ja a nebojte sa povedať, čo naozaj chcete, či po čom túžite. Je dosť možné, že z vášho života zmizne pár osôb, no nezamýšľajte sa nad tým. Vďaka tomu, že sa naučíte byť samy sebou, obklopíte sa úprimnými ľuďmi a pozitívnou energiou.

Škorpión

Začiatkom týždňa vás budú trápiť nepokojné sny, ktorých by ste sa nemali báť, ale si z nich niečo zobrať. Venujte si preto čas na samých seba a naplňte svoju myseľ pozitívnou energiou. V druhej polovici týždňa sa pokúste venovať svojim blízkym, ktorých nešetrite úprimnosťou a otvorenosťou. Čo sa týka partnerského vzťahu, musíte si uvedomiť, že nie je potrebné veci neustále plánovať, ale nechať im voľný priebeh.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 10:24