Pozrite sa, akú majú muži výdrž v posteli podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Hodinu, desať minút alebo sekúnd? Zistite, ako dlho sa vydrží milovať váš partner podľa znamenia

29.04.2023, 15:00
ASTRO

Astrológia vám dokáže prezradiť mnohé a dokonca aj to, čo vás čaká s partnerom v posteli. Nejde však len o jeho zručnosti či preferencie, ale aj dĺžku trvania sexu. Pozrite sa, ako dlho sa vydržia jednotlivé mužské znamenia milovať.

Strelec

Síce Strelec rád skúša nové veci a je otvorený všetkým sexuálnym praktikám, v posteli nezvykne vydržať veľmi dlho. Preferuje totiž skôr rýchly a vášnivý sex na jednu noc, kedy sa nemusí starať o nič.

Kozorožec

Takisto ako Váhy, tak aj Kozorožcovi záleží na tom, aby uspokojil najmä svoju partnerku. Čo sa týka výdrže, nedokáže sa milovať príliš dlho, no stačí to na to, aby potešil svoju polovičku.

Vodnár

Vodnár sa vydrží milovať naozaj dlho. Nevynecháva predohru a po sexe sa s kľudom pustí aj do ďalšieho kola. Sex je pre neho veľmi dôležitý, stále sa v ňom snaží zlepšovať a skúšať všemožné veci.

Ryby

Muž narodený v znamení Ryby si milovanie naozaj vychutnáva. Sex pre neho nie je len zábava a potešenie, ale aj hlbšie spojenie s partnerkou. Nemyslite si však, že by preferoval pomalé milovanie. Omnoho radšej si totiž užíva rýchly a vášnivý sex.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 22:22