Na toto myslia muži, keď vás vidia nahé.dreamstime
StoryEditor

Neuveríte, na čo myslia muži, keď vidia naše nahé telá: Budete prekvapené

18.04.2023, 08:00
Vzťahy

Rozmýšľali ste niekedy nad tým, čo si myslí váš partner, keď sa pred ním vyzlečiete? Vy síce môžete riešiť nadbytočné kilá, celulitídu či vystupujúce chĺpky, jemu môže behať v hlave čosi úplne iné. Ženská nahota jednoducho nenechá chladného žiadneho muža, a preto sme pre vás zisťovali, na čo pri nej najčastejšie myslí.

Pri ženskej nahote platí, že to isté, na čo myslíte vy, nemusí mať v hlave aj váš partner. Vy možno riešite kilá navyše, jazvy po pôrode, menšie prsia, celulitídu alebo strie, no mali by ste vedieť, že vaša polovička nemá tak komplikované myslenie. Muži totiž vnímajú niektoré veci priamočiaro a pri pohľade na vaše telo im v hlave rozhodne nebehajú vaše nedokonalosti či chyby. Pozrite sa, na čo najčastejšie myslia muži, keď vás vidia nahé.

Nie nedokonalosti, ale prednosti

Možno si myslíte, že si partner pri pohľade na vás okamžite všimne vystupujúce bruško či celulitídu na stehnách, no on v tej chvíli vidí len na vaše prednosti. Pomaly si obzerá vaše prsia, brucho, tvár, úsmev a bradavky. Keď sa pred ním vyzlečiete, myslí len a len na to, aby sa ovládal a správal normálne, pretože ste dokonalé. Nevie, kam sa môže od radosti pozerať skôr, zvýši sa mu tep a stráca schopnosť udržať sa pri zmysloch.

Nemyslia na nič

Muži sa pri pohľade na ženskú nahotu musia veľmi ovládať. Áno, väčšina z nich začne rozmýšľať nad tým, čo by s vami chceli spraviť. V tomto prípade vás však musíme sklamať, pretože muži nemyslia len na sex, prácu či platenie účtov. Je totiž vedecky dokázané, že sa im vďaka vašej nahote rozum vypne a nemyslia tak na nič.

image

Nevšímajú si vaše nedokonalosti ani chyby.

dreamstime

Sex nie je všetko

Nielen muži, ale aj vy by ste mali myslieť na to, že nahota nemusí vo vašom partnerovi ihneď spúšťať silnú sexuálnu túžbu. Niekedy totiž muži nemyslia pri  vašej nahote len na sex, ale na vašu blízkosť, dotyky a maznanie. Jednoducho, túžia ohmatávať a skúmať vaše telo mysľou a pohľadom.

Dostatok sebavedomia

Ďalšou z vecí, na ktoré muži myslia, keď vás vidia nahé, je sebavedomie. Určite ste si už všimli, že u nich nezabodujete, ak sa skrývate za oblečenie alebo zhasínate pri sexe svetlo. Mužov dokáže odradiť, ak vidia, že nie ste spokojné so svojím telom.  Ukážte im preto, že sa nehanbíte a nechajte ch kochať sa tou nádherou, ktorú vidia už po stí krát.

Ste ich jediné

Myslíte si, že sa vášmu partnerovi už nepáčite a pri pohľade na vašu nahotu už nič necíti a preto myslí na inú ženu? Bohužiaľ, mýlite sa. Nahota sa nikdy neopozerá, pretože nahota vlastnej partnerky preňho ostane vždy najkrajšia. Nemyslí na ženu, ktorú stretol niekde na ulici alebo videl v hollywoodskom filme. Myslí len a len na vás jedinú.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 01:20