Pozrite sa, akú majú muži výdrž v posteli podľa znamenia.dreamstime
StoryEditor

Hodinu, desať minút alebo sekúnd? Zistite, ako dlho sa vydrží milovať váš partner podľa znamenia

29.04.2023, 15:00
ASTRO

Astrológia vám dokáže prezradiť mnohé a dokonca aj to, čo vás čaká s partnerom v posteli. Nejde však len o jeho zručnosti či preferencie, ale aj dĺžku trvania sexu. Pozrite sa, ako dlho sa vydržia jednotlivé mužské znamenia milovať.

Lev

Ak Lev skutočne niekoho miluje, v posteli dokáže vydržať aj hodinu. Tak či onak, preferuje rýchly sex, pri ktorom môže ukázať svoju dominantnú stránku a zároveň uspokojiť svoju partnerku v krátkom čase.

Panna

Výdrž muža narodeného v znamení Panny sa neustále mení, a to najmä vzhľadom na jeho skúsenosti či vek. Najradšej si užíva predohru, na ktorej si dáva záležať až príliš. Možno aj z toho dôvodu zvykne vyvrcholiť už pri nej.

Váhy

Pre muža narodeného v znamení Váhy je najdôležitejšia jeho partnerka a jej orgazmus. Keďže sa ju snaží uspokojiť čo najlepšie a na seba sa nepozerá, v posteli dokáže vydržať naozaj dlho.

Škorpión

Škorpión je v posteli vášnivý, rád experimentuje a záleží mu na partnerkinom vyvrcholení. Čo sa týka výdrže, je to s ním ako na hojdačke. Niekedy vydrží aj desiatky minú, inokedy ho premôže prílišná vzrušenosť a sex skončí rýchlejšie než by chcel.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 15:04