Tieto znamenia sú z celého zverokruhu tie najnetrpezlivejšie.dreamstime
StoryEditor

Nevedia čakať a musia mať všetko ihneď: Toto sú najnetrpezlivejšie znamenia zverokruhu

20.04.2023, 19:00
ASTRO

Čakanie býva únavné pre každého. Či už musíte stáť v rade pri pokladni alebo sedieť v zápche cestou do práce. Existujú však znamenia zverokruhu, ktoré čakať jednoducho nedokážu. Môže za to aj fakt, že sú príliš netrpezlivé a všetko chcú mať hneď. Pozrite sa, či k nim náhodou nepatríte aj vy.

Ako sa hovorí, trpezlivosť ruže prináša. Toto príslovie však neplatí pre ľudí narodených v týchto znameniach zverokruhu. Tie totiž dokážu vybuchnúť vo chvíli, ak ihneď nedostanú to, čo chcú. Sú totiž príliš netrpezlivé, nepokojné, všade sa ponáhľajú a na nič nemajú čas. Pozrite sa, kto z horoskopu neznáša čakanie.

Blíženci

Ľudia narodení v znamení Blíženci sú síce inteligentní a flexibilní, ale aj príliš neposední a netrpezliví. Keďže nevedia dosiahnuť vnútorný pokoj, často robia viacero vecí naraz len preto, aby všetko vyskúšali. Rovnako tak neznášajú stereotyp, takže nečakajte, že ich nejaká aktivita bude baviť dlhodobo. Podobne sa chovajú aj vo vzťahoch, kde očakávajú neustálu pozornosť, starostlivosť a vzrušenie. Ak im poskytnete dobrodružstvo, po akom celý život túžia, môžu sa z vás stať nerozluční partneri.

Lev

Sebavedomí, netrpezliví a nároční. To sú vlastnosti, ktoré sú charakteristické pre ľudí narodených v znamení Leva.  Už od detstva túžia po tom, aby bolo všetko podľa ich predstáv. Možno aj z tohto dôvodu zvyknú druhých ovládať a manipulovať. Robia to však iba kvôli svojej netrpezlivosti a túžbe po dokonalosti. Vo vzťahu hľadajú neustálu pozornosť a neznášajú nudu, takže ich partner sa musí pripraviť na časté výlety a kupovanie všemožných darčekov.

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana potrebujú okamžité uspokojenie pri všetkom, čo robia. Či už vyberajú film, čakajú na donášku pizze alebo dôležitý email. V takýchto chvíľach dokážu byť nesmierne impulzívni, výbušní, robia unáhlené rozhodnutia a vrhajú sa do nových vecí bez ohľadu na následky. Nebojte sa, keď túto netrpezlivosť prekonajú, opäť s nimi môžete hodiť normálnu reč.

Strelec

Strelci sú dobrodružní, otvorení a nezávislí. Keďže radi cestujú, sú neustále v pohybe, aby mohli zažívať vzrušenie, o ktorom raz budú rozprávať svojim vnúčatám. Neznášajú nudu a všednosť, takže dokáže odmietnuť aj tú najdôležitejšiu schôdzku len preto, aby mohli odletieť na ďalšie neprebádané miesto. Pozor si však na nich treba dať vo chvíľach, keď necestujú. Vedia byť totiž veľmi netrpezliví a nepríjemní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:48