Prehnanú žiarlivosť majú v krvi. Pozrite sa, pre ktoré znamenia zverokruhu je táto vlastnosť typická.dreamstime
StoryEditor

Vo vzťahu to s nimi nebudete mať ľahké: Toto sú najžiarlivejšie znamenia zverokruhu

12.04.2023, 17:00
ASTRO

Každú z nás z času na čas pochytí žiarlivosť. Existujú však ľudia, ktorý tento pocit nevedia kontrolovať a žiarlia takmer neustále. Či už sa to týka partnerstva, priateľstva alebo práce. Pozrite sa, s ktorými znameniami zverokruhu to v tomto ohľade nebudete mať vo vzťahu jednoduché.

Žiarlivosť je emócia, ktorá vzniká z neistoty alebo nedostatku sebadôvery. U ľudí narodených v týchto znameniach zverokruhu sa objavuje takmer neustále. Kvôli nej zvyknú byť majetnícki, nedôverčiví a paranoidní. Nielenže majú potrebu svojho partnera často kontrolovať, ale dokážu urobiť z ničoho niečo. Možno aj z tohto dôvodu im mnoho vzťahov stroskotá. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč. Nachádzate sa medzi nimi aj vy?

Býk

Býci sú známi svojou tvrdohlavou a majetníckou povahou. Vo vzťahu bývajú lojálni, spoľahliví a ochranárski. Bohužiaľ, majú problém druhým dôverovať, vďaka čomu sa aj pri najmenšej chybe či nedorozumení stávajú podozrievavými. Ak majú pocit, že ich partner venuje pozornosť aj niekomu inému, začnú extrémne žiarliť. Cenia si bezpečnosť a stabilitu, takže sa ich nesnažte sklamať, inak bude váš vzťah vopred odsúdený k rozpadu.

Lev

Síce sú ľudia narodení v znamení Leva nezávislí, sebavedomí a spoločenskí, v hĺbke svojej duši skrývajú strach z opustenia a zrady. Keďže neustále potrebujú mať istotu, že sú milovaní, rešpektovaní a oceňovaní, keď nedostanú to, čo by chceli, často sa vo vzťahoch uchyľujú k žiarlivosti. Radšej ich preto nesklamte, inak sa z hrdých Levov stanú citlivé stvorenia plné hnevu.

Rak

Ľudia narodení v znamení Raka patria k jedným z najcitlivejších znamení zverokruhu. Vo vzťahoch sú lojálni, oddaní, ale aj poriadne žiarliví. Majú v povahe ochraňovať svojho partnera, a tak sa vo vzťahu ľahko stanú neistými a ohrozenými. Ak im nedávate dostatok lásky, starostlivosti a porozumenia, v partnerstve budete zápasiť s nedôverou a zbytočným podozrievaním dokonca aj vtedy, keď sa nie je čoho obávať.

Škorpión

K najžiarlivejším znameniam patrí aj Škorpión. Ľudia, ktorí sa narodili v tomto znamení, sú vášniví, ale aj podozrievaví a majetnícki, vďaka čomu neberú vo vzťahu lojalitu a dôveru na ľahkú váhu. Ak začnú žiarliť, prejaví sa to najmä na ich zúrivých emóciách, ktoré nedokážu ovládať. Majú potrebu neustále kontrolovať každú situáciu a ovládať svojho partnera.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:07