Tieto znamenia majú na lásku jednoducho smolu.dreamstime
StoryEditor

Šťastie v hre, nešťastie v láske: Tieto znamenia majú na partnerov jednoducho smolu

19.04.2023, 17:00
ASTRO

Každá z nás túži spoznať vo svojom živote niekoho, s kým bude môcť zostať už navždy. Zatiaľ, čo niektoré ženy toto pravého už našli, existujú aj také, ktoré majú na partnerov jednoducho smolu. Pravdepodobne za to môže aj astrológia, podľa ktorej majú tieto znamenia zverokruhu problém zamilovať sa do tej správnej osoby.

Kozorožec

Ženy narodené v znamení Kozorožca bývajú veľmi často sklamané v láske. Nejde však o to, že by nevedeli nájsť toho pravého. U nich totiž ide len o zlé načasovanie. Keď stretnú svoju spriaznenú dušu, ostatné okolnosti im to nedokážu priať. Buď musia odcestovať za prácou do zahraničia, vyriešiť rodinné problémy alebo na vzťah jednoducho nemajú čas. A keď sa napokon konečne nájde v ich živote priestor na lásku, ten pravý neprichádza.

Ryby

Nešťastie v láske majú aj ženy narodené v znamení Ryby. Môže za to aj fakt, že na svojom partnerovi nikdy nevidia žiadne negatívne črty. Keďže sa naňho pozerajú cez ružové okuliare a dávajú šance aj tam, kde to je už dávno stratené, vzťah im nikdy nemôže vyjsť. Jediné šťastie je to, že s takouto osobou nestrácajú čas a rýchlo sa dokážu z rozchodu spamätať, aby mohli hľadať lásku niekde inde.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 18:43