Pozrite sa, ktoré znamenia bývajú vo vzťahu až príliš hysterické.dreamstime
StoryEditor

Všetko dramatizujú a preháňajú: Toto sú najhysterickejšie znamenia zverokruhu

16.04.2023, 08:00
ASTRO

Vzťahy sú občas náročné, no všetko sa dá zvládnuť, ak sa obaja partneri naozaj snažia. S niektorými ľuďmi to však v láske môžete mať o čosi ťažšie. Radia sa k nim najmä tieto znamenia zverokruhu, ktoré sú nielenže afektované a pomstychtivé, ale všetko dramatizujú a preháňajú. Pozrite sa, kto z horoskopu patrí k najväčším hysterkám.

Škorpión

Škorpióni sú emotívni, vášniví a príťažliví, no ich zápal však občas dokáže byť spaľujúci až príliš. Svojho partnera vedia emocionálne vysať, sú žiarliví, pomstychtiví a závistliví. Hystéria sa v nich prebúdza najmä vo chvíľach, keď niečo nestíhajú alebo nedostanú to, čo by chceli. Keďže musia mať v každej situácii pravdu, radi sa o ňu hádajú, kričia a prejavuje sa u nich emočná slabosť.

Býk

Býci sú hysterickí a dramatickí. Ak nedostanú to, čo chcú alebo nie sú stredobodom pozornosti, premenia sa na zlostných a agresívnych ľudí, ktorí na vás zaútočia buď výlevmi alebo mlčaním. Keďže chcú byť vo všetkom najlepší, druhým často rozkazujú a manipulujú s nimi. Mali by ste však vedieť, že Býci sú v hĺbke svojej duši nevinnými a ustráchanými bytosťami, ktoré potrebujú len lásku a pozornosť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:02