Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Panna sa musí prestať vyhýbať prekážkam, Lev by sa mal uvoľniť: Toto je váš týždenný horoskop

06.03.2023, 12:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. marca do 12. marca.

Strelec

Tento týždeň bude náročný. V poslednej dobe na tom psychicky nie ste dobre a niet sa čomu čudovať. Neustále od vás v práci niečo vyžadujú a vaše okolie túži po pozornosti, vďaka čomu potom nemáte čas na svoje sny. Skúste sa preto najbližšie dni venovať aj samy sebe. Nebojte sa zobrať si voľno, odísť niekam na samotu a venovať svoj čas a námahu ľuďom, ktorí si to naozaj zaslúžia.

Kozorožec

Život beriete až príliš vážne. Keďže viete, že nebudete žiť večne, snažíte sa využiť každú sekundu, nikdy nepremárnite žiadnu príležitosť a dopodrobna plánujete všetky svoje kroky. Mali by ste sa však zamyslieť nad tým, či to naozaj za to stojí. Skúste sa trochu uvoľniť a venujte viac času veciam, ktoré nie sú až tak dôležité. Zájdite s partnerom do kina, zabavte sa pri stolnej hre alebo si zarezervujte dovolenku.

image

Beriete život až príliš vážne, skúste sa uvoľniť.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 04:21