Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Panna sa musí prestať vyhýbať prekážkam, Lev by sa mal uvoľniť: Toto je váš týždenný horoskop

06.03.2023, 12:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. marca do 12. marca.

Vodnár

Viete, čo od života chcete, čo vás robí šťastnými, kde leží váš prirodzený talent a aké sú vaše limity. Je dobré nájsť v živote rovnováhu, no skúste aspoň na chvíľu vyjsť zo svojho stereotypu. Nechajte priestor na objavovanie nových častí seba samých a na zmenu myslenia. Tento týždeň môžete totiž zistiť, že okolie vás stále dokážu prekvapiť a vy môžete prekvapiť aj seba. Verte, že dokážete väčšie veci, než ste si dovolili predstaviť.

Ryby

V poslednej dobe je život proste ťažký. Museli ste zažiť toľko utrpenia a nespravodlivosti, že konečne túžite po uvoľnení. Skúste to preto tento týždeň dosiahnuť. Odhoďte zo seba všetku ťarchu, zabavte sa, uvoľnite napäté svaly a strávte deň s najbližšími. Síce vám to nepôjde ľahko, no považujte to za výzvu, na ktorej konci vás čaká vytúžený pokoj.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 08:13