Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Panna sa musí prestať vyhýbať prekážkam, Lev by sa mal uvoľniť: Toto je váš týždenný horoskop

06.03.2023, 12:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. marca do 12. marca.

Lev

Uvoľnite sa, to je rada na tento týždeň. Je úplne normálne, že sa pevne držíte toho, čo najviac milujete. Či už je to partner, práca alebo nejaký koníček. Aj keď túžite po tom, aby všetko zostalo, tak ako je, najbližšie dni by ste mali trochu zvoľniť. Dovoľte svojmu okoliu rásť nezávisle od vás a vytvorte priestor aj pre svoje vlastné pocity. Neznamená to, že ich musíte nechať ísť, iba im a sebe poskytnite priestor na dýchanie. Verte či nie, budete sa cítiť lepšie než kedykoľvek predtým.

Panna

Celý život sa snažíte byť ostražité a robíte všetko pre to, aby ste sa vyhli nebezpečenstvám a neistotám všade, kde je to možné. Avšak, musíte si uvedomiť, že žijete vo svete, v ktorom sa nie vždy dá každá situácia zvládnuť či predvídať. Tento týždeň by ste sa preto mali postaviť zoči voči prekážkam a odísť od toho, čo je vám známe. Možno napokon prídete na to, že aj nedokonalosť môže byť zábavná.

image

Nebojte sa prekážok, ktoré vás môžu posilniť a posunúť ďalej.

dreamstime

Váhy

Neustále sa pozeráte na druhých. Pomáhate im, počúvate ich a snažíte sa spolu s nimi vyriešite och chyby. Síce je vaša otvorenosť a súcit krása, nie vždy sa vzťahuje na vás. Často sa totiž na svoje činy pozeráte oveľa prísnejšie a nevenujete si toľko pozornosti než iným. Skúste sa preto najbližšie dni pozrieť na svoje nedostatky o čosi jemnejšie. Nebuďte na seba také tvrdé, milujte sa také, aké ste a doprajte si čas aj samy pre seba.

Škorpión

Vnútri vo vás je časť, ktorá túži po intenzite, dobrodružstvách a vzrušení. Možno aj preto sa pozeráte na súčasný vzťah ako na stereotyp, ktorý vás už nebaví. Problém je však v tom, že prvotná zamilovanosť a očarenie nevydrží navždy. Skúste preto prestať hľadať viac a zamerajte sa na to, čo už máte. Veď predsa, aj rutina je niekedy fajn. Ak sa vám nepáči, vezmite partnera cez víkend niekam von, venujte mu pozornosť a prebuďte staré city.  

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 08:32