Tieto znamenia zverokruhu sa nedokážu dokopať k cvičeniu.dreamstime
StoryEditor

Boja sa zlyhania alebo sú lenivé? Tieto znamenia sa nevedia dokopať k cvičeniu

05.03.2023, 07:00
ASTRO

Je cvičenie vašou vášňou, neviete si bez neho predstaviť život a preto nevynecháte ani jeden tréning? Ak áno, pravdepodobne nepatríte k týmto znameniam zverokruhu. Tým totiž k cvičeniu chýba motivácia, nedokážu sa k nemu dokopať alebo sa boja zlyhania. Pozrite sa, o ktorých znameniach je reč.

Ak neviete vstať z postele a začať cvičiť, zabúdate na výhody pravidelného pohybu alebo uprednostňujete pohodlie pre námahou, pravdepodobne sa nájdete na zozname nižšie. Tieto znamenia zverokruhu majú totiž v živote iné priority. Dôvody, prečo sa nevedia dokopať k cvičeniu, sú rôzne. Pozrite sa, ktoré znamenia to sú a čo stojí za ich nechuťou k pravidelným tréningom.

Býk

Ženy narodené v znamení Býka patria k najpohodlnejším z celého zverokruhu. Sú známe pre svoju vášeň k pohodliu a pôžitku, vďaka čomu volia uvoľnenejší spôsob života. Len ťažko sa zapoja do namáhavej fyzickej aktivity, vrátane cvičenia. Omnoho radšej berú veci pomalším tempom a len málokedy venujú čas činnostiam, ktoré si vyžadujú veľa energie a úsilia.

Váhy

Váhy uprednostňujú lenivosť. Dokázali by vám vymenovať sto dôvodov, prečo by ste ju mali dať do popredia aj vy. Do cvičenia sa preto príliš nehrnú, pretože by mohlo narušiť ich rovnováhu. Môžete ich presviedčať koľko len chcete a presne naplánovať daný tréning, no je viac než možné, že aj napriek vašej snahe od toho celého upustia. Jednoducho, v živote majú iné priority.

Vodnár

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Vodnára, príliš neinklinujú k fyzickým tréningom. Môže za to ich nezávislá a dobrodružná povaha. Avšak najhlavnejším dôvodom, kvôli ktorému nedokážu byť motivované k cvičeniu, je nezáujem. Omnoho radšej totiž venujú dostatok času intelektuálnej a duchovnej stránke, než fyzickej aktivite.  

Ryby

Ryby kráčajú celým životom zahalené oblakom rozprávkového sna. Keďže neustále fantazírujú, premýšľajú a len málokedy dokážu vidieť realitu, do cvičenia ich len tak nedokopete. Samozrejme, môže sa stať, že ich v posilňovni napokon stretnete, no ich tréning bude vyzerať viac uvoľnene a spomalene než namáhavo či efektívne. Ryby jednoducho túžia zostať vo komfortnej zóne svojej fantázie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:43