Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Panna sa musí prestať vyhýbať prekážkam, Lev by sa mal uvoľniť: Toto je váš týždenný horoskop

06.03.2023, 12:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 6. marca do 12. marca.

Baran

Máte odlišný pohľad na život, no ste naň hrdé. Ukážte preto tento týždeň ľuďom okolo seba, kto naozaj ste. Nemeňte sa, pretože iba tak dokážete čokoľvek, čo chcete, najmä pokiaľ ide o kariéru. Venovať sa nezabudnite ani vášmu psychickému nastaveniu. Keďže v poslednej dobe pociťujete úzkosť, doprajte si oddych a relax v prítomnosti blízkych, ktorí vám pomôžu zvládnuť každý problém.

Býk

Ak si chcete zachovať zdravý rozum, naučte sa ľuďom hovoriť nie. Síce to pre vás bude zo začiatku ťažké, postupne si uvedomíte, že stáť si za svojím bez toho, aby do vás niekto tlačil, je oslobodzujúce. Je predsa úplne normálne odvrátiť sa od toho, čo nechcete. Na druhej strane si urobte čas na svojho partnera, ktorý vám túži už dlhšie poďakovať za vašu láskavosť a súcitnosť nejakým darčekom, výletom a peknými slovami.

image

Naučte sa ľuďom hovoriť nie. Budete sa cítiť oslobodene.

dreamstime

Blíženci

Tento týždeň si dajte pozor na svoje okolie. Je dosť možné, že vám niektorí ľudia ukážu svoju pravú tvár. Či už odhalíte ich zlomyseľnosť, faloš alebo naopak lásku k vám, nezabúdajte na to, že všetko je tak ako má byť. Našťastie, hviezdy vám prinesú veľa sily a odvahy, aby ste toto náročnejšie obdobie zvládli. Vo vzťahoch sa snažte nasledovať svoje srdce a nepočúvajte rady druhých. Ak ste nezadané, skúste sa viac otvoriť a láska k vám príde aj sama.   

Rak

Doteraz ste si mysleli, že viete, čo od života chcete, no zrazu ste sa zamotali. Áno, svet ide rýchlo, neviete, čo bude o rok či dva, no neznamená to, že aj napriek strachu vás nečakajú príjemné dni. Prestaňte toľko myslieť na budúcnosť a venujte sa tomu, čo je teraz. Ak sa vám nepáči súčasná práca, odíďte z nej, ak ste nespokojné vo vzťahu alebo vám niečo chýba, porozprávajte sa o tom s partnerom. Jednoducho, ak budete žiť tu a teraz, všetko čo vás desí sa môže obrátiť na dobré.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:27