Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Lev prežije náročné dni, Barana čaká príjemný výlet: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

27.02.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 27. februára do 5. marca.

Baran

Tento týždeň budete plné energie. Môže za to aj fakt, že sa v najbližšom období chystáte na výlet, na ktorom si konečne oddýchnete a načerpáte sily. V práci sa snažte dokončiť všetko, čo vám už dlhšie leží na stole a nepohnevajte si nepríjemných kolegov. Čo sa týka vzťahov, váš intímny život sa tieto dni dostane na inú úroveň. Urobte si preto s partnerom pekný večer pri sviečkach a zapáľte medzi vami oheň, ktorý už dávnejšie vyhasol.

Býk

Najbližšie dni sa na vás konečne usmeje šťastie. Dobrú náladu a pohodu si naozaj zaslúžite, tak si toto obdobie užite naplno. Dariť sa vám bude  aj vo finančnej či profesijnej oblasti. Snažte sa však nepoľaviť v tom, čo robíte. Keďže ste sa vo vzťahu dostali do stereotypu, najbližšie dni by ste sa mali partnerovi venovať viac pozornosti a dotykov. Ak ste nezadané, prestaňte hľadať toho pravého a radšej sa zamerajte na svoju pohodu.

Blíženci

Nepokoj, ktorý už dlhšie pociťujete, sa vám snaží naznačiť, že by ste mali urobiť niečo so svojim životom. Zamyslite sa nad tým, čo od života chcete a čoho by ste sa mali vzdať, aby ste mohli byť naozaj šťastné a spokojné. Ak túžite začať s niečím novým, nezabudnite zatvoriť dvere za minulosťou. S partnerom viac komunikujte a menej sa hádajte. Totiž iba vzájomné porozumenie môže posilniť vaše puto.

Rak

Mali by ste nájsť rovnováhu, pretože s niektorými vecami to už naozaj preháňate. Vaša myseľ by nemala byť toľko v práci, inak nikdy nenájdete miesto na voľný čas. Kvôli úspechu by ste nemali zanedbávať svoje zdravie, ale ani vzťah. Váš partner cíti, že ste voči nemu ochladli a prestali sa mu venovať. Skúste si preto cez víkend spolu sadnúť a otvorene sa porozprávajte o svojich problémoch a pocitoch. Verte, že sa napokon všetko obráti na dobré.

Lev

Nasledujúce dni to budete mať ťažké najmä v práci, kde bude vládnuť súťaživé správanie. Dajte si preto pozor na hnev kvôli nespravodlivosti a radšej sa proti kritike bráňte. Pripravte sa na napätie medzi kolegami, ktoré by však začiatkom budúceho týždňa malo ustáť. Negatívnu náladu a impulzívnosť budete pociťovať aj vo vzťahu, no ak sa posnažíte, môžete sa vyhnúť hádkam.

Panna

Tento týždeň by ste sa nemali vzdávať, ale postaviť sa výzvam zoči-voči. Iba tak môžete zvíťaziť. Vo vzťahu prejdete s partnerom fázou úpravy, a preto sa skúste jeden druhého pochopiť, komunikujte o problémoch otvorene a robte kompromisy. Čo sa týka zdravia, cez víkend si doprajte oddych, pretože vaše mentálne vyčerpanie narastá.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:33