Pozrite sa, čo o vás hovorí umiestnenie vášho materského znamienka.dreamstime
StoryEditor

Materské znamienka vedia odhadnúť človeka: Toto všetko o vás prezrádza ich umiestnenie

25.02.2023, 07:00
Životný štýl

Podľa materských znamienok môžete spoznať svoj charakter a predvídať, aký život vás čaká. Je to v podstate ako čítanie z dlane alebo horoskopu. Už odpradávna totiž ľudia verili, že znamenia, ktoré sú roztrúsené po pokožke celého tela, zodpovedajú astrologickým vplyvom v čase narodenia a vedia veľa prezradiť. Pozrite sa, čo o vás hovorí to vaše.

V minulosti sa materským znamienkam pripisovala magická moc. Napríklad v stredoveku vás mohlo jeho zlé umiestnenie dostať do škaredých nepríjemností, starovekí Gréci dokázali vďaka znamienkam odhadnúť človeka a bohyne ich významu verili natoľko, že neváhali poopraviť matku prírodu a pretetovali si znamienko niekde inde. Ani v súčasnosti tomu nie je inak. Poloha znamienka vám totiž môžu prezradiť, aká ste osobnosť či predznamenať osud.

Význam materských znamienok na hlave a tvári

Znamienka vo vlasoch: Ste priateľské, úspešné, máte vynikajúce komunikačné schopnosti a presadíte si všetko, na čom vám záleží. Okrem toho vynikáte šarmom, trpezlivosťou, ale aj manipulatívnymi sklonmi, ktoré však veľmi dobre zakrývate.

Krk: Navonok sa snažíte vystupovať chladne, no ak príde nejaká vypätá situácia, okamžite vybuchnete. Ak máte znamienko na krku, vynikáte umeleckými sklonmi, nespútanou dušou a citlivou či romantickou povahou.

Čelo: Ste kreatívne a usilovné, vďaka čomu toho dosiahne v živote veľmi veľa. Nebojíte sa postaviť za svoj názor, občas ste samoľúbe a často ignorujete problémy iných.

Líce: Vďaka ústretového správanie a múdrosti dokážete v druhých vyvolať rešpekt a úctu. No v závislosti od presného umiestnenia znamienka si ju môžete vynucovať aj odlišným spôsobom.

Spánky a brada: Milujete pozornosť a extravaganciu. Máte silný vzťah k umeniu a rady sa nechávate rozmaznávať. Zároveň ste priame a ústretové.

Oči: Ste statočné, mierumilovné, empatické a máte cit pre spravodlivosť. Iní vás majú rady kvôli dobrému srdcu, vďaka čomu bývate často obklopené množstvom priateľov.

Nos a uši: Znamienko na týchto miestach predstavuje veľkú sexuálnu energiu. Máte veľa priateľov, nemáte núdzu o peniaze a takisto sa vám darí aj v profesijnom živote.

Ústa: Ste veľké labužníčky. Rady si pochutnáte na dobrom jedle a milujete pôžitky či posedenia s priateľmi. Celý život obetujete pomoci iným a trápi vás, keď nedokážete nájsť riešenia na ich problémy.

image

Znamienko na krku.

dreamstime

Význam materských znamienok na tele

Hruď: Ste veľmi zvodné, rafinované a vedomé svojej krásy, ktorú často využívate vo svoj prospech. Rovnako tak vynikáte inteligenciou, ale aj prílišnou citlivosťou.

Chrbát: Keďže ste štedré, ústretové a máte veľkú guráž, nebojíte sa na seba prevziať riziko svojich blízkych.

Brucho: Máte silné sebavedomie a nebojíte sa pustiť do žiadnej výzvy, pretože pred sebou vidíte len úspech. Rovnako tak máte šťastie v láske, no núdzu nemáte ani o peniaze.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:27