Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Lev prežije náročné dni, Barana čaká príjemný výlet: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

27.02.2023, 17:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 27. februára do 5. marca.

Váhy

Nasledujúce dni budú o vzťahoch. Vo vašom okolí je jedna osoba, ktorá vám môže znepríjemňovať profesijný alebo osobný život. Zamyslite sa však nad tým, čo presne vám na nej vadí. Nechce vám náhodou ukázať zrkadlo samých seba? Pozor si dajte aj na žiarlivosť a nezabúdajte na to, že čím lepší máte vzťah so svojim vnútorným ja, tým väčšia môže byť harmónia s ostatnými.

Škorpión

Tento týždeň máte čas na to, aby ste sa presadili v tomto svete. Predveďte svoje schopnosti a talent, získajte rešpekt v práci a využite možnosti, ktoré vám prídu do cesty. Vo vzťahu sa zamerajte na úprimnosť. Ak si s partnerom vyjasnite vzájomné pocity, môžete pocítiť skutočné šťastie a naozajstnú lásku. Ste bez partnera? Prestaňte sa zaoberať osamelosťou a ten pravý si vás nájde aj sám.  

Strelec

Najbližšie dni vyriešite všetky spory a konflikty s najbližšími. Konečne hodíte minulosť za hlavu a vojdete do harmonického priestoru. Predtým sa však musíte rozlúčiť s ľuďmi a myšlienkami, ktoré vám bránili v úspechu a šťastí. Rovnako tak sa budete cítiť aj vo vzťahu. S partnerom si cez víkend užijete spoločné chvíle a posilníte puto. Ak ste nezadané, pokúste sa viac otvoriť a počúvajte svoje srdce.

Kozorožec

Dosť bolo toxických ľudí okolo vás. Vymažte ich zo svojho života a aj keď sa budete cítiť vyčerpane, neľutujte svoje rozhodnutie. Veľmi sa vám totiž uľaví a v konečnom dôsledku si budete priať, aby ste to urobili skôr. Sú pred vami veľké zmeny a preto sa nebojte skúmať a objavovať nové veci. Poobzerajte sa po inej práci, partnerovi či záľube.

Vodnár

Po mnohých prekážkach a bolesti je pred vami konečne dobrý týždeň. Na jednej strane by ste mali v práci ukázať čo vo vás je a na druhej by ste sa mali snažiť nájsť rovnováhu medzi profesijným a súkromným životom. Nájdite si čas aj na svojho partnera, viac oddychujte, cez víkend zbehnite na nejakú párty alebo k sebe domov pozvite najbližších.

Ryby

Prestaňte sa umárať svojimi strachmi. Zabudnite na pochybnosti a negatívne myslenie. Veci sa totiž dejú tak, ako majú, a preto sa nebojte ukázať svoje silné stránky a posuňte sa vpred. Zároveň sa vyhýbajte neprajným ľuďom a rečiam, ktoré zvládate len veľmi ťažko. Vo vzťahu sa naučte počúvať partnera a ak ste nezadané, môžete sa tešiť stretnutie s niekým zaujímavým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:30