Tieto znamenia sa boja lásky.unsplash
StoryEditor

Majú strach zo záväzkov a zamilovanosti: Tieto znamenia zverokruhu sa boja lásky

22.02.2023, 19:00
ASTRO

Aj keď má voľný a slobodný život svoje výhody, z dlhodobého hľadiska túži každá z vás po pravej láske. Vedeli však ste o tom, že existujú ľudia, ktorí o ničom takomto nesnívajú? Lásky sa totiž boja, pretože nechcú, aby im niekto ublížil. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu majú strach zo záväzkov a zamilovanosti.

Túžite nájsť svoju životnú lásku, ktorá bude po vašom boku v dobrom aj zlom? Možno ste to nevedeli, no chodia medzi nami aj také osoby, ktoré sa takýchto záväzkov boja. Samozrejme, strach z lásky má občas každá z vás, no tieto znamenia zverokruhu sa nechcú nikdy zamilovať. Pozrite sa, či náhodou medzi ne nepatrí niekto z vášho okolia či nový úlovok.  

Vodnár

Ľudia narodení v znamení Vodnára sú známi tým, že utekajú pred všetkými citovými prejavmi. Keďže milujú slobodu a život vo vlastnom svete, nikoho vedľa seba nepotrebujú. Sú starostliví a milujú celým srdcom, no nie vždy dokážu komunikovať priamo a potrebujú svoj čas osamote. Nechcú nikomu ublížiť a práve preto zo vzťahov často odchádzajú.  

Lev

Aj Levy majú strach otvoriť svoje srdce niekomu, kto by ich mohol milovať. Je to zvláštne, pretože sú sebavedomí a sebaistí, no boja sa zlomeného srdca. Jednoducho, netúžia po zranenom egu. Aby nemuseli nič hojiť, lásku nasilu nevyhľadávajú a často sa jej aj okľukou vyhýbajú.  

image

Nechcú sa zamilovať, aby nemuseli trpieť kvôli zlomenému srdcu.

unsplash

Panna

Zamilovať sa boja aj ľudia narodení v znamení Panny. Môže za to najmä ich problém s dôverou. Sú perfekcionisti a vyžadujú, aby všetko vyšlo na prvýkrát. Myslia si totiž, že keď si niekoho pustia bližšie k sebe, zradí ich alebo sa bude s ich citmi len zbytočne zahrávať. Držia sa tak od lásky radšej ďalej a zbytočne neriskujú. Vedia, že raz si nájdu partnera, pri ktorom nebudú mať žiadne pochybnosti.

Strelec

Strelci sú z lásky takisto ustráchaní. Síce majú povesť dravcov a dobrodruhov, keď príde reč na vzťahy, stiahnu sa. Boja sa totiž toho, že partner by ich vo všetkom obmedzoval. Práve z tohto dôvodu si radšej zvolia slobodu a voľnosť, než partnerský život v klietke. Málokto im dokáže vyhovoriť, že vzťah nie je väzenie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:19