Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Panna si bude užívať pokoj, Blížencov čaká vzrušujúce dobrodružstvo

20.02.2023, 11:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. februára do 26. februára.

Váhy

V tomto týždni budete mať veľa sily a energie na to, aby ste ukázali po pracovnej stránke, čo vo vás je. Môžete si preto začať vytvárať plány do budúcnosti. Vašu dobrú náladu ocení aj okolie, s ktorým si zlepšíte vzťahy. Cez víkend sa venujte sebe aj partnerovi. Doprajte si oddych, ktorý už dlho potrebujete. Nezadané by si mali dávať pozor na niekoho, kto má o nich nesmierny záujem, no nemusí to byť ten pravý.

Škorpión

Najbližšie dni budete mať chuť robiť niečo so svojim životom. Okrem fyzickej stránky však nezabudnite ani na tú psychickú. Precvičte si vašu myseľ a venujte každý deň chvíľu samým sebe. Čo sa týka vzťahov, strach a obavy k láske jednoducho patria. Sú to pocity, ktorým sa nevyhnete a s ktorými sa musíte naučiť pracovať. Ak ste bez partnera a túžite po hodnotnom vzťahu, musíte ukázať, že o to máte záujem.

Strelec

Tento týždeň zažijete nejedno dobrodružstvo, ktoré posilní vašu dobrú náladu. Ak už dlhšie uvažujete nad upevnením vzťahov, choďte do toho. Usporiadajte spoločné posedenie a užívajte si prítomnosť vašich blízkych. Nezabudnite sa však starať ani o partnerský vzťah a porozprávajte sa so svojou polovičkou, kam sa posúvate a ako budete ďalej rásť. Na nezadané naopak čaká niekto, o kom ste už dlho snívali.

image

Porozprávajte sa s partnerom o dôležitých otázkach.

dreamstime

Kozorožec

Najbližšie dni konečne pochopíte svoje túžby a tiež to, kam by ste mali smerovať. Čo sa týka vzťahov, nezabúdajte na to, že s partnerom musíte spoločne prekonávať každú hádku. Hádky majú vo vzťahu znamenať posun vpred, nie jeho pád. Zabudnite na tichú domácnosť a radšej sa o problémoch rozprávajte. Ak ste bez partnera sústreďte sa na svoje inštinkty. Neuberajte zo svojich nárokov, ale nežite ani v rozprávke.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 21:34