Pozrite sa, čo sa vám najviac hodí podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Aký štýl obliekania sa k vám najviac hodí? Zistíte to podľa znamenia zverokruhu

19.02.2023, 15:00
ASTRO

Astrológia dokáže prezradiť, aká ste osobnosť, ako ste na tom vo vzťahoch a rovnako tak, aký je váš štýl obliekania. Môže vám však aj napovedať, ako by ste sa mali obliekať alebo, čo by ste mohli vyskúšať. Či už na takéto predpovede veríte alebo nie, pripravili sme si pre vás horoskop módy.

Baran

Väčšinou sa držíte svojho štýlu, nezvyknete skĺzať k extravagancii, aktuálnu módu nesledujete a riadite sa vlastnou hlavou. Dávate prednosť kvalite nad kvantitou. Ak vás niekto pochváli, máte z toho veľkú radosť. Aby ste mali takýchto komplimentov viac, skúste sa prestať báť farieb, ako napríklad červená, odviažte sa a  raz za čas vymeňte nohavice za sukňu.

Býk

Vaša skriňa je plná. Môže za to aj fakt, že niektoré kúsky v nej držíte, pretože veríte, že do nich schudnete alebo sa vrátia opäť do módy. Keďže sa rady venujete šitiu, pleteniu alebo háčkovaniu, mali by ste omnoho viac nosiť aj oblečenie, ktoré si vytvoríte samé. Pritom si nezabudnite konečne vytriediť šatník a zaobstarajte si kvalitné, kombinovateľné a nadčasové kúsky. 

image

Noste viac oblečenie, ktoré si vyrobíte samé.

dreamstime

Blíženci

Veľké sebavedomie často prejavujete aj vo svojich outfitoch. Milujete zmeny, sledujete aktuálne trendy a neustále skúšate nové veci. Vaša skriňa o chvíľu praskne, pretože zbožňujete nakupovanie. Ťažko vám poradiť, keď máte všetko, no rozhodne by ste mali oživiť svoj šatník metalickými farbami, ktoré podčiarknu vašu osobnosť.

Rak

Ste elegantné. Milujete nosiť čipku, volány, jemné látky aj hodváb. Aj v obyčajnom oblečení dokážete pritiahnuť pozornosť. Síce u vás prevládajú pastelové farby, stále sa snažíte držať pohodlnosti a ľahkosti. Skúste však siahnuť aj po niečo športovom. Uvidíte, či vás okolie spozná. Ak sa rozhodnete zostať pri romantickej elegancii, vyskúšajte ju doplniť o vintage šperky.

image

Milujete eleganciu, pohodlnosť a ľahkosť.

dreamstime

Lev

Vďaka svojej precíznosti a originality pôsobíte na ostatných ako z módneho časopisu. Neustále vyzeráte sviežo, mladistvo a vždy je na vás, čo obdivovať. Pre zaujímavý vzhľad ste schopné zniesť dokonca aj nepríjemné materiály. Do budúcna by ste rozhodne mali vyskúšať kombináciu čierneho saka a niečoho zlatého, aby zaujali ešte viac.

Panna

Čistota, ušľachtilosť a dokonalosť. Tak by sa dal charakterizovať váš štýl. Milujete striedme oblečenie, decentné farby a príjemné materiály ako koža či hodváb. Vidieť vás však často môžeme aj v športových outfitoch. Ak nechcete siahať po výraznejších odtieňoch, môžete sa držať svojej obľúbenej čiernobielej kombinácii, no skúste si ju zaobstarať napríklad v zvieracích vzoroch.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:49