Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Panna si bude užívať pokoj, Blížencov čaká vzrušujúce dobrodružstvo

20.02.2023, 11:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. februára do 26. februára.

Baran

V najbližších dňoch budete cítiť väčšiu potrebu po láske. Skúste preto tráviť viac času s tými, ktorých milujete a s tými, ktorí milujú vás. Nezabúdajte ani na starostlivosť o seba a partnera. Telo a dušu si môžete očistiť spoločným kúpeľom či oddychom v prírode. Ak ste bez partnera, dávajte si pozor na zadaných, ktorí by vám do života mohli priniesť zbytočné problémy. Tento týždeň však buďte opatrnejšie v míňaní. Bez novej kabelky či telefónu sa totiž hravo zaobídete.  

Býk

Už dlhšie máte pocit, že vám niekto z okolia odčerpáva pozitívnu energiu? Najbližšie dni konečne zistíte, kto to je. Pokúste sa od tohto človeka dištancovať. V druhej polovici týždňa budete musieť urobiť vážne rozhodnutie, a preto sa nebojte povedať nie. Čo sa týka vzťahov, vážne svoje slová a nepúšťajte sa do zbytočných hádok, ktoré by mohli ešte viac naštrbiť vaše puto s partnerom. V práci sa nezľaknite zmien a využite profesijné príležitosti, ktoré sa vám ponúkajú.  

Blíženci

Máte možnosť pohnúť sa v pred a vydať sa cestou, ktorú vám predurčili hviezdy. Dajte si však pozor na neprajníkov, ktorí sa budú snažiť prekaziť váš úspech. Tak či onak, choďte si za svojimi snami a vezmite si konečne to, čo vám patrí. Keďže vám šťastie tento týždeň naozaj praje, skúste si staviť v lotérii. Čaká vás pokrok nielen v peniazoch, ale aj v práci. Zadané by sa mali cez víkend venovať svojim blízkym a nezadané sa môžu pripraviť na vzrušujúce dobrodružstvo.

image

Skúste si staviť v lotérii.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 20:04