Týmto znameniam radšej nedôverujte a pri týchto si naopak nemusíte dávať pozor.dreamstime
StoryEditor

Viete, komu veriť? Pozrite sa, ktoré znamenia sú pravdovravné a ktoré klamú najviac

17.02.2023, 07:00
ASTRO

Existujú ľudia, ktorí sa klamstvám vyhýbajú, pretože vedia, že aj malá lož dokáže zraniť. Na druhej strane medzi nami chodia osoby, ktoré sa radšej uchýlia ku klamstvu než by mali povedať pravdu. Viete, komu môžete veriť a komu naopak nie? Prezradíme vám, na ktoré znamenia sa dá spoľahnúť a na ktoré si naopak treba dať pozor.

Je úplne normálne, že každý z nás občas zaklame. Avšak, zatiaľ čo sa niektorí uchyľujú k lži len málokedy, existujú aj taký ľudia, ktorí sú v klamaní naozajstní experti. Či už to robia pre to, aby boli zaujímavejší alebo rýchlejšie vykĺzli z problému, mali by ste si dať na nich veľký pozor. Keďže podľa astrológie máme vzťah ku klamstvu vpísaný vo hviezdach už od narodenia, pripravili sme si pre vás zoznam znamení, ktoré sú pravdovravné a znamení, ktorým sa veriť rozhodne nedá.

Klamstiev sa pri týchto znameniach nedočkáte

Baran

Ľudia narodení v znamení Barana sú rozhodní, tvrdohlaví a priami. Keďže robia veci impulzívne, často im z úst vyjdú slová, ktoré presne opisujú to, čo skutočne cítia. Neklamú takmer vôbec, pretože sa boja toho, že by lož praskla, a preto radšej konajú úprimne. Áno, ich slová občas vedia zabolieť, no skrýva sa za nimi iba dobrý úmysel nevodiť druhých za nos.

Strelec

Strelci sú veľmi optimistickí, úprimní a veria v dobro na zemi. Ich udatné srdcia neustále bojujú za práva a pravdu, vďaka čomu sa nikdy neuchyľujú ku klamstvám. Nejde však o to, že to robiť nevedia, skôr majú strach z toho, že by kvôli lžiam stratili dôveru iných. Ak by náhodou aj zaklamali, tak jedine z vážneho dôvodu či donútenia.

Kozorožec

Tí, ktorí sa narodili v znamení Kozorožca, z duše nenávidia klamstvá. Avšak, neočakávajú pravdovravnosť len od druhých. Aj u nich totiž môžete počítať s tým, že vám do očí nikdy nepovedia lož. Ak sa od nich dokonca aj klamstvo vyžaduje, obvykle bývajú slabým článkom, na ktorom zvykne padnúť celý nepravdivý príbeh.

 

Najväčších klamárov horoskopu nájdete na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 18:19