Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Panna si bude užívať pokoj, Blížencov čaká vzrušujúce dobrodružstvo

20.02.2023, 11:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 20. februára do 26. februára.

Rak

Tento týždeň by ste sa mali venovať koníčkom, ktoré ste v poslednej dobe kvôli pracovným povinnostiam zanedbávali. Skúste sa konečne zamerať na seba a svoje potreby. Začnite prijímať a nie len dávať. Ak máte partnera usporiadajte večierok a zabavte sa spolu s ním. Nevynechávajte ho zo svojho života, pretože potrebuje vašu blízkosť. Ak v práci cítite potrebu zmeny, musíte s ňou bojovať. Totiž, na zásadné zmeny teraz nie je veľa času ani síl.

Lev

Keďže sa vám najbližšie dni podarí naplniť menšie osobné ciele, budete vo svojom živote omnoho spokojnejšie. V druhej polovici týždňa si dávajte pozor na vyčerpanosť, ktorá môže zapríčiniť isté zdravotné komplikácie. Čo sa týka vzťahov, s partnerom vás čakajú príjemné a vzrušujúce chvíle. Užívajte si jeho blízkosť a oddajte sa týmto okamihom. Ak ste bez partnera a už dlho snívate o vášnivom vzplanutí, váš sen sa konečne premení na skutočnosť.

Panna

Tento týždeň sa upokoja všetky napäté a neisté situácie, vďaka čomu sa môžete pohodlne usadiť a užívať si pokoj. Nastal ten pravý čas na to, aby ste si naplno užili relaxáciu v prírode a nevenovali sa tým ľuďom, ktorých milujete, ale aj sebe samým. Vo vzťahoch sa snažte nereagovať prehnane a problémy riešte s chladnou hlavou. Čo sa týka práce, ak sa budete sústrediť sa na svoju pracovitosť a nadšenie, peniaze prídu samé.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 07:12