Pozrite sa, čo sa vám najviac hodí podľa znamenia zverokruhu.dreamstime
StoryEditor

Aký štýl obliekania sa k vám najviac hodí? Zistíte to podľa znamenia zverokruhu

19.02.2023, 15:00
ASTRO

Astrológia dokáže prezradiť, aká ste osobnosť, ako ste na tom vo vzťahoch a rovnako tak, aký je váš štýl obliekania. Môže vám však aj napovedať, ako by ste sa mali obliekať alebo, čo by ste mohli vyskúšať. Či už na takéto predpovede veríte alebo nie, pripravili sme si pre vás horoskop módy.

Váhy

V móde ste veľmi čitateľné. Totiž, outfity zvyknú odrážať vašu aktuálnu náladu. Ak máte na sebe farebné oblečenie, znamená to, že ste šťastné a spokojné. Ak ste naopak smutné alebo nahnevané, extravagancia ide bokom. Keďže vám najlepšie svedčí jednoduchosť, mali by ste častejšie siahať po čiernom saku a farebných doplnkoch.

Škorpión

Ak na trh prichádza nejaká módna novinka, vy sa o nej vždy dozviete ako prvé. Môže za to aj fakt, že sa neustále snažíte byť vo všetkom na prvých priečkach. S odvahou sa rady púšťate do zmien zovňajšku, no stále ostávate pri svojej rafinovanosti a jednoduchosti. Ak by ste chceli o čosi viac zaujať, vyskúšajte asymetrické strihy alebo priesvitné materiály.

 

S
image

Vyskúšajte priesvitné materiály.

dreamstime
trelec

Ste temperamentné, neposedné a plné energie. Aktuálne trendy vás veľmi nezaujímajú, volíte skôr nadčasové kúsky a pohodlie. Často sa dokonca nechávate inšpirovať etno módou a zvyknete nosiť zvláštne doplnky. Ak by sme vám mali poradiť, skúste si okrem modrej a fialovej zaobstarať aj oblečenie v neónových farbách.

Kozorožec

Nikdy neutrácate veľa peňazí za oblečenie, pretože vám to príde zbytočné. Ste konzervatívne a najčastejšie nakupujete vo výpredajoch či second handoch. Váš vzhľad je síce jednoduchý, no aj elegantný a nadčasový. Tento rok sa nebojte vyskúšať smaragdovú zelenú, ktorou trochu osviežite váš šatník.

image

Skúste si zaobstarať kúsky v smaragdovo zelenej.

dreamstime

Vodnár

Potrpíte si na pohodlie. Vaša náladovosť, nerozhodnosť a umelecká duša vás však často privádza k módnym výstrelkom. Máte dobrý vkus a ak sa vám chce, dokážete pôsobiť veľmi kultivovane. Ak ste si žiadne šperky alebo oblečenie nevyrobili samy, určite to vyskúšajte. Boba by totiž škoda nevyužiť vašu originalitu.

Ryby

Nie ste zástankyňami extravagancie, ani aktuálnych módnych trendov. Ste zdržanlivé, neporovnávate sa s inými a kupovanie drahých kúskov vám nič nehovorí. Milujete bielu a modrú. Aby ste sa priblížili dokonalosti, zamerajte sa na šperky. Skúste výrazný opasok alebo žiarivé náušnice. Správny krok môžete urobiť aj kvetinovými vzormi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:52