Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy čakajú zmeny, Rak dostane odpovede na dôležité otázky

13.02.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. februára do 19. februára.

Baran

Tento týždeň by ste sa mali viac odviazať a vniesť tak do života novú energiu, ktorá vám pomôže objaviť viac smelosti. Snažte sa neodkladať staré úlohy a nekomplikujte si cestu za vytúženým cieľom zbytočným premýšľaním nad minulosťou. Aj vo vzťahoch konajte s rozvahou, hádky riešte pokojne a cez víkend si s partnerom užite oddych.

Býk

V najbližších dňoch by ste sa mali sústrediť najmä na psychické zdravie, ktoré je teraz dôležitejšie, než kedykoľvek predtým. Vaše napäté emócie sú spojené s partnerom a blízkymi, ktorý od vás tento týždeň potrebujú väčšiu pozornosť. Totiž, na láske a rodinných vzťahoch treba neustále pracovať, ak chcete byť úspešné. Nezadané by mali naopak vraziť do ulíc a spoznať niekoho nového.

Blíženci

Snažte sa nenechať odradiť neúspechmi, pretože tento týždeň vám prinesie skutočne veľké množstvo šťastia. Nechajte si pomôcť aj od ostatných a počúvajte svoj vnútorný hlas, ktorý vám našepkáva správne. Vo vzťahu sa pokúste zabudnúť na minulých partnerov a venujte sa viac partnerovi, s ktorým žijete tu a teraz. V práci si naopak dajte pozor na negatívnu energiu, ktorá bude vplývať najmä na váš výkon a koncentráciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 10:49