Nakupovanie, keď prejde za zdaravú hranicu sa môže stať drogou.
StoryEditor

Pri nakupovaní sa nevedia kontrolovať: Tieto znamenia sú expertami na míňanie

03.02.2023, 19:00
ASTRO

Síce je príjemné si občas dopriať a odmeniť sa za svoju snahu darčekom či výletom, no niektoré znamenia zverokruhu to zvyknú veľmi preháňať. Nielenže si nevedia ustriehnuť svoje výdavky, ale zbytočne míňajú peniaze za veci, na ktoré popravde ani nemajú. Pozrite sa, kto z horoskopu je expertom na utrácanie financií.

Existujú ženy, ktoré si starostlivo odkladajú zarobené peniaze do pokladničky, aby ich raz mohli minúť napríklad na kúpu domu či dlho vysnívaný výlet. Na druhej strane medzi nami chodia ženy, ktoré nedokážu ovládať svoje výdavky a nakupujú veci, ktoré občas ani nepotrebujú alebo na ne nemajú. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu sú expertami na míňanie.

Ryby

Ženy narodené v znamení Ryby sú síce obetavé a láskavé, no dokážu minúť všetky svoje peniaze behom pár minút. Nie je to však tak, že by si financie dopriali len pre seba a svoje zážitky, omnoho radšej pomáhajú iným. Kedykoľvek ich niekto požiada o finančnú pomoc, otvoria mu svoje srdce a dajú mu celú peňaženku, aj keby to malo presiahnuť ich rozpočet.

Baran

Ste tvrdohlavé a často utrácate peniaze za večierky, luxusné veci či zbytočnosti. Svoju výplatu ste schopné minúť hneď, ako ju dostanete a možno aj z tohto dôvodu zvyknete mať množstvo dlhov či pôžičiek. Väčšina vašich nákupov spočíva v predvádzaní sa a obdive, takže sa nebojíte investovať do drahých kúskov, v ktorých sa môžete ukázať v spoločnosti na večierkoch.

image

Majú často problémy s dlhmi či pôžičkami.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:42