Ak vás niečo trápi, požiadajte o pomoc archanjelov.dreamstime
StoryEditor

Problémy v práci či vo vzťahu? Ak sa to na vás sype zo všetkých strán, požiadajte o pomoc vyššie sily. Potrebujete vedieť len deň vášho narodenia

18.02.2023, 15:00
ASTRO

Ak práve neprežívate ideálne životné obdobie a máte pocit, že sa to na vás sype zo všetkým strán, skúste o pomoc požiadať svojho anjela strážneho. Že na takéto ezoterické veci neveríte? Ani nemusíte, no za vyskúšanie nič nedáte. A možno aj viera v lepšie začiatky a pozitívne myslenie vás opäť vráti na tú správnu cestu.

V prípade, že sa predsa len rozhodnete požiadať o pomoc vyššiu moc, budete potrebovať nie dátum, ale deň vášho narodenia. Každý deň v týždni má totiž svojho archanjela a na pomoc vám príde vtedy, keď budete v duchu opakovať jeho meno s prosbou o konkrétnu pomoc.

Archanjeli

V archanjelov verí mnoho ľudí bez ohľadu na to, či sú súčasťou nejakého vierovyznania. Obrátiť sa na nich môžete naozaj s čímkoľvek a dokonca s nimi môžete viesť aj akési vnútorné dialógy. Je len na vás do akej miery ich do svojho života vpustíte.

Archanjel Gabriel

Prvému dňu v týždni – pondelku, velí Gabriel. Je to archanjel, ktorý je patrónom ochrany detí, krásy, harmónie a tiež kreatívnych ľudí. Neviete si poradiť s výchovou vašich detí? Požiadajte o pomoc práve Gabriela. Ten vás nasmeruje a dodá vám trpezlivosť, ktorú v tomto smere tak veľmi potrebujete. Bude pri vás pri prekonávaní prekážok, ale aj v prípade že vás trápia psychické problémy.

Archanjel Chamuel

Patrónom utorku je Chamuel. Archanjel, ktorý je často vyobrazený so srdcom, pretože je považovaný za anjela lásky a mieru. Nasmeruje vás a pomôže vám vidieť veci, ktoré pre svoj žiaľ nevidíte. Chamuel vás naučí bezpodmienečnej láske. Nasmeruje vás správnym smerom v prípade, že ste niečo stratili. A je úplne jedno, či ide o priateľstvo, lásku alebo trebárs o šperk či inú vec ktorú ste niekde založili.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. júl 2024 13:44