Tieto anjelské bytosti vás ochráni, dodajú silu a pomôžu v ťažkých chvíľach.dreamstime
StoryEditor

Tieto anjelské bytosti vás ochránia nielen cez sviatky: Pozrite sa, v čom vám môžu pomôcť

26.12.2022, 19:00
ASTRO

December je vďaka sviatkom plný kúziel, zázrakov a rozprávok, v ktorých vystupujú a chránia vás anjeli Pána. Vedeli ste o tom, že aj vy sa môžete obrátiť na svojho osobného anjela? Nielenže vďaka nemu vyriešite životné otázky a odoženiete od seba negatívnu energiu, ale zaručíte si ochranu v každom ohľade. Pozrite sa, ktorá anjelská bytosť patrí k vám.

Každý v živote potrebujeme nejakú ochranu. Potrebujete sa spamätať z rozchodu? Neviete sa rozhodnúť, či máte odísť z práce? Trápia vás choroby a vy neviete, ako si s nimi poradiť? Obráťte sa na svoj osobného anjela, ktorý pomôže naozaj s čímkoľvek.

Anjelským strážcom Barana je Michael

Niet lepšieho ochrancu ako je Archanjel Michael. Keďže je veľmi silný, dokáže vám pomôcť v beznádejných situáciách, keď potrebujete prekonať vnútorný nepokoj či prijať život taký, aký je. Môžete ho privolať aj vtedy, ak je vo vašom okolí niekto chorý alebo vás chcete niekto oklamať či naviesť na niečo zlé. Je to veľký ochranca, ktorý zničí každé nebezpečenstvo a dodá vám pohnúť sa z miesta, aby ste spoznali, akú silu v sebe ukrývate.

Anjelským strážcom Býka je Rafael

Táto anjelská bytosť vám príde na pomoc vždy, keď si nebudete vedieť rady. Ochráni vás od negatívnych energii a pomôže získať peniaze. O pomocnú ruku ho môžete požiadať aj na cestách, na ktorých odoženie neprajných a zlovestných ľudí. Rafael dokáže zmeniť zlé myšlienky na dobré a prajúce. Keďže vám jeho ochrana robí stále spoločnosť, môžete vďaka nemu dosiahnuť každý cieľ.  

Anjelským strážcom Blížencov je Gabriel

Archanjel Gabriel je skvelým vo chvíľach, kedy sa potrebujete zbaviť pochybností alebo keď neviete, čo máte robiť. Takisto vám pomôže s vaším strachom, prezradí vám, kto hovorí pravdu a kto naopak nie, no dokáže odohnať aj ľudí, ktorí ohovárajú a snažia sa vám ublížiť. Keď ho privoláte, všetko vo vašom živote sa vyjasní a obráti na dobré.

image

Privolajte si na pomoc anjela, ktorý vám pomôže rozhodnúť sa či prekonať smútok.

dreamstime

Anjelským strážcom Raka je Muriel

Muriel je symbolom starostlivosti a pokoja. Áno, je to on, kto vám pomôže nájsť stratené kľúče alebo ukáže cestu domov po prehýrenej noci. Takisto vám dodá silu intuície a citlivosti, vďaka ktorej budete mať väčšiu vieru v seba a srdce či tretie oko otvorené. Dokáže zariadiť, aby ste zachovali rovnováhu medzi svojim súkromným životom a prácou. Odstráni ťažkosti, pomáha ovládať emócie a zabezpečí, aby set sa vždy správne rozhodli.

Anjelským strážcom Leva je Verchiel

Anjel Vechiel je plný optimizmu a naznáša nudu. Nenápadne vám bude podsúvať múdre knihy, vďaka ktorým si rozvijete vašu zvedavosť a kreativitu. Nielenže vás bude učiť samostatnosti, ale pri vyhoreniach vám pomôže oklepať sa a odkryť nové ciele. Ukáže vám správny smer, a to najmä počas spánky, kedy odoženie nočné mory a namiesto nich vám pošle nové nápady, ambície a silu.

Anjelským strážcom Panny je Lekabel

Začínate v novej práci, riešite zložité životné otázky alebo si neviete dať s niečím rady? Zavolajte si na pomoc anjela Lekabela, ktorý vás zbaví ťažkostí, pochybností a navedie na správny smer. Pomôže vám nájsť riešenia, inšpiruje vaše sny a naučí trpezlivosti či múdrosti. Privolať na pomoc ho môžete aj vtedy, ak prídete do styku s niekým, kto sa cíti dôležitejší ako vy a skomplikuje vám život.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 07:48