Ak vás niečo trápi, požiadajte o pomoc archanjelov.dreamstime
StoryEditor

Problémy v práci či vo vzťahu? Ak sa to na vás sype zo všetkých strán, požiadajte o pomoc vyššie sily. Potrebujete vedieť len deň vášho narodenia

18.02.2023, 15:00
ASTRO

Ak práve neprežívate ideálne životné obdobie a máte pocit, že sa to na vás sype zo všetkým strán, skúste o pomoc požiadať svojho anjela strážneho. Že na takéto ezoterické veci neveríte? Ani nemusíte, no za vyskúšanie nič nedáte. A možno aj viera v lepšie začiatky a pozitívne myslenie vás opäť vráti na tú správnu cestu.

Archanjel Rafael

V stredu sa môžete obrátiť s prosbou o pomoc na archanjela Rafaela. Pomôže vám najmä v prípade zdravotných ťažkostí. Je známy predovšetkým ako archanjel zázrakov. Ak ste na pokraji svojich psychických, ale aj fyzických  síl, práve Rafael vám môže byť nápomocný. Pomôže vám riadiť sa viac vlastnou intuíciou a zbaviť sa negatívnych myšlienok, ktoré stále vládnu nad tými pozitívnymi. Chystáte sa na výlet, dovolenku alebo dlhšiu cestu? Požiadajte Rafaela, aby pri vás počas tejto cesty stál a vy sa tak aj vďaka nemu bezpečne dostanete do svojho cieľa.

Archanjel Zadkiel

Vo štvrtok nezabudnite osloviť archanjela Zadkiela. Je to archanjel pravdy a tiež súcitu. Jeho hlavnou úlohou je oslobodiť vás od seba obviňovania a bolesti. Zároveň vedie ľudí k vyšším citom a k tomu, aby boli schopní odpúšťať. Čakajú vás skúšky? Obráťte sa na Zadkiela, ten pozitívne ovplyvní nie len fungovanie vašej pamäte, ale tiež s učenie samotné.

image

Potrebujete na pomoc Michaela, Gabriela, alebo Rafaela?

dreamstime

Archaniel Uriel

Ku koncu týždňa, v piatok, vám príde na pomoc Uriel. Archanjel, ktorý je známy tým, že drží svoju ochrannú ruku nad rastlinnou a živočíšnou ríšou. Je to ochranca prírody. No to ani zďaleka nie je všetko, pretože práve Uriel vám pomôže zabudnúť na staré rany a bolesti a viac sa sústrediť na prítomnosť. Požiadajte ho o pomoc ak potrebujete viac financií, alebo túžite po niečom materiálnom. Nečakajte však, že vám niečo spadne priamo z neba. Uriel sa však postará o to, aby ste svoj cieľ mali možnosť dosiahnuť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 21:34