Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy čakajú zmeny, Rak dostane odpovede na dôležité otázky

13.02.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. februára do 19. februára.

Váhy

Tento týždeň prinesie nové príležitosti. Síce budete musieť zmeniť názor či presvedčenie, nebojte sa toho a opustite svoju zónu pohodlia. Nemôžete totiž premeškať možnosť, vďaka ktorej budete šťastnejšie a spokojnejšie. Zmeny by ste mali urobiť najmä v pracovnej oblasti, kde sa už dlhšie cítite nedocenené. Nemusíte však hneď odchádzať z firmy. Stačí, ak pouvažujete o inom pracovnom zaradení.

Škorpión

Váš inštinkt pre harmóniu a rovnováhu vás tento týždeň povedie vpred a posilní najmä rodinné väzby. To, čo prijímate musíte dávať rovnakým dielom aj naopak. Pre nezadané platí pravidlo, že sa nie je kam ponáhľať. Venujte sa viac sebe a rozvíjaniu vášho vnútra. V práci sa vám bude dariť a dokonca môžete dostať aj zaujímavú ponuku, ktorú si však musíte dobre premyslieť. Skúste sa o tom poradiť s partnerom alebo blízkymi.

Strelec

V tomto týždni si posilníte priateľské vzťahy, no mali by ste si dať pozor na neprajníkov, ktorý vám do života vnášajú negatívnu energiu. Otvorte preto oči a uvidíte ako sa veci naozaj majú. Očakávajte aj sklamanie. Cez víkend sa venujte svojej polovičke a urobte si romantický večer. Ak hľadáte partnera, skúste sa zamyslieť nad tým, či hľadáte správne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 12:44