Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy čakajú zmeny, Rak dostane odpovede na dôležité otázky

13.02.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. februára do 19. februára.

Kozorožec

Keďže budete mať najbližšie dni o čosi viac kreativity a sebavedomia, využite túto situáciu vo svoj vlastný prospech. Z hľadiska lásky vás čaká obdobie, v ktorom musíte čeliť nedorozumeniam. Skúste sa so svojimi emóciami viac stotožniť a pohnite sa vpred. Tento týždeň vám hviezdy neprajú najmä vo finančnej oblasti. Nepúšťajte sa preto do nových projektov a zbytočne neriskujte.

Vodnár

Najbližšie dni budete pociťovať negatívnu energiu a kritiku, ktorú si odnesie predovšetkým váš partner. Snažte sa preto neprenášať napätie v pracovnej oblasti do vášho domova. Ak ste bez partnera, začnite pristupovať k životu viac dospelo a zabudnite na jednorázové výstrelky. Aby ste zmiernili napätie, doprajte si cez víkend oddych a na chvíľku vypnite.

Ryby

V začiatku týždňa budete zavalené povinnosťami, ktoré vás ukrátia o oddych a možno aj o kvalitný spánok. Ďalšie dni sa preto snažte zabudnúť na všetko, čo musíte splniť a dokončiť. Kvalitný oddych je pre vás totiž veľmi dôležitý. Čo sa týka lásky, mali by ste konečne ukázať partnerovi, že vám na ňom stále záleží. Láska musí byť zdieľaná s tým koho milujete, inak je život prázdny a dni ubiehajú rýchlo a bezcieľne. Ak ste nezadané, stretnete niekoho zaujímavého.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 21:10