Prečítajte si váš osobný horoskop na tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Horoskop na tento týždeň: Váhy čakajú zmeny, Rak dostane odpovede na dôležité otázky

13.02.2023, 10:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 13. februára do 19. februára.

Rak

Konečne dostanete odpoveď na otázku, akými krokmi smerovať v živote ďalej. Práve z tohto dôvodu sa snažte učiť a viac spoznávať, aby ste dokázali ľahšie prekonať stresové situácie, ktoré vám prídu do cesty. Koncom týždňa si doprajte relax, ale zároveň sa snažte vyriešiť vnútorné konflikty so sebou, zamerajte sa na veci, ktoré vás trápia a vyriešte ich. Verte či nie, budete sa cítiť slobodnejšie.

Lev

V prvej polovici týždňa budete pociťovať rovnováhu v emóciách a emocionálnych požiadavkách vo vašom živote. Neberte preto partnera ako samozrejmosť. Venujte mu pozornosť a vneste do vzťahu viac lásky, ktorá prehĺbi vaše puto. V druhej polovici týždňa predpovedá horoskop nervozitu, ktorú sa snažte prekonávať pokojne. Vďaka tomu sa vyhnete zbytočným hádkam či návalom pracovných povinností.

Panna

Konečne sa zbavíte ťažoby z emočnej oblasti, ktorá vás sprevádza už nejaký čas. Počas tohto týždňa sa preto snažte stráviť čas s vašimi milovanými. Ak im totiž otvoríte svoje srdce, všetko sa obráti k lepšiemu. Nečakajte na to, kým vás partner prekvapí, ale prekvapte vy jeho. Nezabúdajte na vašu silnú energiu aj pri riešení problémov, ktoré spoločne ľahko prekonáte. Pre nezadané je lepšie nadviazanie partnerského vzťahu odložiť na neskôr.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:43