Nakupovanie, keď prejde za zdaravú hranicu sa môže stať drogou.
StoryEditor

Pri nakupovaní sa nevedia kontrolovať: Tieto znamenia sú expertami na míňanie

03.02.2023, 19:00
ASTRO

Síce je príjemné si občas dopriať a odmeniť sa za svoju snahu darčekom či výletom, no niektoré znamenia zverokruhu to zvyknú veľmi preháňať. Nielenže si nevedia ustriehnuť svoje výdavky, ale zbytočne míňajú peniaze za veci, na ktoré popravde ani nemajú. Pozrite sa, kto z horoskopu je expertom na utrácanie financií.

Strelec

O peniaze sa ženy narodené v znamení Strelca nikdy neboja. Keďže sa potrebujú neustále zabávať a zažívať nové veci, dosť často majú na svojich účtoch nulu už po pár dňoch od výplaty. Jednoducho, za každú cenu si musia splniť svoje túžby a nezáleží im tak na nákladoch. Tak či onak, trochu šetrenia by im rozhodne nezaškodilo.

Blíženci

Ženy narodené v znamení Blíženci nikdy nerozmýšľajú nad tým, či si danú vec kúpia alebo nie. Ak sa im niečo páči, zaobstarajú si to bez ohľadu na to, koľko to stojí a možno aj preto sú často vystavené dlhom. Za ich extrémnym utrácaním však nestojí len chtíč, nakupovanie totiž berú ako spôsob, vďaka ktorému si môžu vyčariť úsmev na tvári, zbaviť sa stresu či sklamania.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 00:47