Tieto predmety zo zemi nikdy nezdvíhajte.dreamstime
StoryEditor

Tieto veci zo zeme nikdy nezdvíhajte: Môžete si totiž zbytočne uškodiť a privolať nešťastie

02.02.2023, 07:00
ASTRO

Stalo sa vám už niekedy, že ste kráčali po ulici alebo sedeli v autobuse či nejakom bare a zrazu vám na zemi do očí padol nejaký predmet, ktorý niekto pravdepodobne stratil? Ak ste ho zodvihli, zobrali domov a nájdete ho v tomto zozname, je viac než možné, že ste si spolu s ním odniesli aj negatívnu energiu, nešťastie či chorobu. Pozrite sa, ktoré veci by ste zo zemi nikdy nemali zdvíhať.

Existuje pár vecí, ktoré sú viac ako iné schopné prenášať energiu z majiteľa na majiteľa, či už negatívnu alebo pozitívnu. Ak niekto stratí jednu z nižšie menovaných vecí a vy ju nájdete pohodené na zemi, pravdepodobne sa jej chcel majiteľ zbaviť a odovzdať ďalej. Pokiaľ si však predmet odnesiete domov alebo sa ho čo i len dotknete, riskujete, že sa negatíva prenesú na vás. Nielenže si spolu s ním odnesiete domov nešťastie, ale aj chorobu a smolu. Dajte si pozor na to, akú vec si privlastníte, inak si v živote narobíte zbytočnú škodu.

Krížik

Či už má krížik, ktorý nájdete, náboženské pozadie, alebo nie, myslite na to, že je silne spätý s osudom svojho majiteľa. To znamená, že nielen jeho osud, ale aj všetky neduhy a hriechy si zodvihnutím zo zeme vezmete so sebou. Nájdené krížiky si preto nenechávajte doma, nenoste ako šperk alebo sa ich vôbec nedotýkajte.

image

Nikdy nezdvíhajte zo zemi krížik.

dreamstime

Mince

Kovové peniaze dokážu skvele nasávať energiu, takže pokiaľ je v nich ukrytá tá pozitívna, na ulici ich určite nenájdete. Tie, ktoré môžete nájsť sú plné negatívnej energie, a preto ich rozhodne nezdvíhajte a nedávajte do peňaženky. Veď predsa, kvôli desiatim či dvadsiatim centom sa neoplatí niečo také riskovať.

Kľúč

Už v minulosti boli kľúče spájané s objavovaním tajomstva, takže pokiaľ nepatria vám, nemáte s nimi čo odomknúť alebo si ich nechávať. Ak zodvihnete nejaký kľúč zo zemi, môžete na seba či do domu preniesť nešťastie jeho majiteľa.

Šperky

Uvideli ste na zemi nejaký blyšťavý zlatý či strieborný šperk a túžite si ho vziať so sebou? Nerobte to. Pre šperky totiž platí to isté, čo pre kovové peniaze. Ak by ste napríklad našli snubný prsteň, mohli by sa na vás od jeho majiteľa preniesť problémy v osobnom živote.

image

Nikdy nezdvíhajte zo zemi šperky.

dreamstime

Hodinky

Hodiny sú symbolom pominuteľnosti, takže ak si ich privlastníte, môžete na seba okamžite prebrať čas a život ich vlastníka. Nielenže sa na vás prenesú ťažkosti, ale aj choroby, ktoré ho trápili.

Bábiky a figúrky

Pri stratených bábikách či figúrkach si dávajte veľký pozor. Často sa totiž stáva, že boli na ulicu vyhodené zámerne. Tým, že si ich vezmete domov, prenesiete si na seba rôzne neduhy a neprajnosť toho, komu patrili.

image

Nikdy nezdvíhajte zo zemi bábiky alebo figúrky.

dreamstime

Bavlnené náramky

Farebné náramky väčšinou nosíte, keď vás niečo trápi, proti urieknutiu alebo vtedy, keď si chcete privolať šťastie. Práve z tohto dôvodu by ste nikdy nemali zdvíhať zo zemi bavlnené náramky, predovšetkým v červenej farbe, pretože si na seba môžete zobrať trápenia či smolu predošlého majiteľa.

Zrkadlo

Síce je veľmi nepravdepodobné, že by ste niekedy na ulici našli nerozbité zrkadlo, no ak sa vám to náhodou stane, nezdvíhajte ho.  Povrch zrkadla má totiž schopnosť absorbovať všetko z ľudí, ktorí sa doňho pozerali. Energiu, udalosti, nešťastie. To môže byť pre vás veľmi nebezpečné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 15:32