Zistite, aký je váš mentálny vek podľa astrológie.dreamstime
StoryEditor

Váš mentálny vek podľa znamenia: Ste večné dieťa alebo si zachovávate svoju tvár?

28.01.2023, 12:00
ASTRO

Síce vám od narodenia roky pribúdajú, možno ste si to neuvedomili, no to je vek, ktorý vám určuje kalendár. Váš mentálny vek však môže byť úplne iný a ten nestanovuje genetika ani životospráva, ale hviezdy. Pozrite sa, či ste podľa znamenia zverokruhu večným dieťaťom alebo si naopak zachovávate svoju tvár.

Váhy

Mentálny vek Váh sa pohybuje v rozpätí od 42 do 49 rokov. Celý svoj život zasväcujú láske, a preto vedľa seba potrebujú niekoho s rovnakým nasadením. Nevedia fungovať samostatne, ale keď si nájdu partnera, vo všetkom sa im zrazu darí.

Škorpión

Ženy narodené v znamení Škorpióna veľmi tvrdo pracujú, aby mohli plne využi´t svoju silu a potenciál vo svoj prospech. Keď im niečo v živote nevyhovuje, okamžite to zahodia za hlavu a začnú odznova. Jednoducho, pre šťastie dokážu urobiť čokoľvek. Ich mentálny vek je 49 – 52 rokov.

Strelec

Večne optimistické Strelkyne sa po mentálnej stránke nachádzajú vo veku 56 – 63 rokov. Mnohokrát sú schopné opustiť svoj komfort a pohodlie len preto, aby sa stali nezávislými. Ak sa totiž dostanú do stereotypu, či už v práci alebo vo vzťahu, okamžite odchádzajú.

image

Strelkyne sú večné optimistky.

dreamstime

Kozorožec

Ženy narodené v znamení Kozorožca sa celý život snažia budovať veci, po ktorých túžili, no nevedeli si ich splniť. Práve táto skutočnosť ovplyvňuje ich mentálny vek, ktorý sa pohybuje v rozpätí od 63 – 70 rokov.

Vodnár

Síce sa mentálny vek Vodnárok pohybuje okolo 70 – 77 rokov, rady nechávajú vyjsť na povrch aj svoje detské správanie. Keďže túžia vždy dosiahnuť svoj cieľ, častokrát prežívajú stresové situácie naozaj zle.

Ryby

Ženy, ktoré sa narodili v znamení Ryby, sa snažia žiť tak, aby išli neustále vpred. Ich mentálny vek je 77 – 84 rokov. Možno aj preto vždy vedia, čo je naozaj podstatné a pre ich šťastie dôležité.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:26