Niektoré vedia spievať, iné nemajú konkurenciu v tancovaní, no chodia medzi aj ženy, ktorým to ide v kuchyni. Dokážu nakombinovať také chute, ktoré ich návšteva už nikde inde neochutná. Od ruky im ide varenie, ale aj pečenie. V týchto aktivitách sa naozaj vyžívajú a nevedia si predstaviť, že by svoj voľný čas nestrávili za sporákom. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu dostali do daru, že sa pri hrncoch cítia ako doma a hostenie ich baví. Patríte medzi ne aj vy?
Rak
Ženy, ktoré sa narodili v znamení Raka, sú milujúcimi matkami, starostlivými manželkami a fantastickými kuchárkami. Súvisí s tým aj fakt, že byť pozorné k svojej rodine a blízkym berú ako poslanie. Kuchyňa je preto pre nich tvorivým prostredím, kde môžu s láskou vytvárať jedlá všetkých chutí. Zbožňujú návštevy a vždy sa pre nich snažia vymyslieť niečo dobré pod zub. Nešetria na množstve, pretože sú vždy pripravené vás zasýtiť. Srdcom majú najbližšie k tradičným jedlám ako sú kysnuté knedle, sviečková či lečo.
Býk
Veľký zmysel pre poriadok, estetiku a kuchtenie majú aj ženy narodené v znamení Býka. Ich kuchyňa je vždy krásne čistá, usporiadaná a jedlo nazdobené do najmenšieho detailu. Pri varení či pečení sa snažia využívať všetky svoje zmysly, a teda chuť, hmat, čuch a zrak. Nemávajú problém ani si zložitými a časovo náročnými chodmi. Pri varení sú trpezlivé a puntičkárske. Ak sa k nim vydáte na návštevu, očakávajte umelecký zážitok, ako napríklad skvele pripravené sushi.
Váhy
Ženy narodené v znamení Váhy vedia presne, čo v kuchyni robiť. Majú totiž vrodenú schopnosť rozoznať, ktorá chuť sa k danému jedlu hodí najviac. Vo varení rady experimentujú a voľný čas vždy venujú vymýšľaniu nových receptov. Nečakajte u nich majstrovské diela, ale skôr elegantne a chutne pripravené jedlá. Totiž, u nich je najdôležitejšia prezentácia pokrmu, pretože veria, že každá z nás konzumuje najmä očami. Zdobené taniere, poháre, držiaky na obrúsky či kvety vo váze. To všetko nájdete na stole Váh.
Blíženci
V kuchyni to ide aj ženám narodeným v znamení Blíženci. Neustále sa snažia hľadať nové chute a spôsoby, ako ich nakombinovať. Neznášajú nudu na tanieri, a preto na ňom vytvárajú gurmánske umenie. Verte či nie, no keď k nim prídete na návštevu, postačí jeden hlt na to, aby ste sa do daného jedla zamilovali. Takisto vedia navariť aj z mála a neradi vyhadzujú zvyšky do koša. Vďaka ich nápaditosti vedia, čo vymyslieť za každých okolností.