Pozrite sa, čo si pre vás hviezdy pripravili tento týždeň.dreamstime
StoryEditor

Strelca čaká prekvapenie, Leva naopak vnútorné napätie: Prečítajte si horoskop na tento týždeň

23.01.2023, 14:00
ASTRO

Chceli by ste vedieť, aký týždeň vás čaká? Pripravili sme si pre vás týždenný horoskop, vďaka ktorému sa dozviete, na čo sa môžete tešiť a kde si naopak dať pozor. Pozrite sa na svoju predpoveď podľa astrológie na týždeň od 23. januára do 29. januára.

Baran

Ak sa vám tento týždeň pripletú do cesty nejaké problémy, snažte sa ich riešiť s nadhľadom a humorom. Verte či nie, vyplatí sa vám to. Vďaka optimistickej nálade si budete môcť dať do poriadku vzťah, vyjasníte si nedorozumenia s priateľmi a úspech očakávajte aj v práci. Ak ste nezadané, skúste vyraziť do ulíc, kde môžete stretnúť budúceho partnera. To, aký osud vás čaká, záleží len od vás.

Býk

Zvyknete premýšľať o svojej budúcnosti? Tento týždeň by ste mali o čosi viac. Totiž, hviezdy sú vám naklonené, no vy ste príliš nerozhodné. Viac si verte a nebojte sa zariskovať. Ľahké to nebudete mať ani v oblasti vzťahov. Niektoré citové väzby sa budú zdať náročné na zvládnutie, a preto sa budete musieť zamyslieť nad tým, či to ma ešte význam. V tomto prípade však nepočítajte so žiadnou pomocou zhora, skúste radšej počúvať svoje srdce.

Blíženci

Ak ste nedávno dostali nejakú zaujímavú ponuku, využite to, pretože šťastie je na vašej strane. Síce vás tento týždeň čaká aj pár prekážok a problémov, mali by ste ich prekonať s obdivuhodnou ľahkosťou. Jediné, čo by vás mohlo rozladiť, je súčasná dusná atmosféra s partnerom. Pokúste sa svoju polovičku zbytočne nedráždiť, aby ste nenaštrbili vzťah. Ak ste nezadané, máte šancu stretnúť spriaznenú dušu a konečne sa s niekým porozprávať.

image

Vo vzťahu vás čaká dusná atmosféra.

dreamstime

Rak

Tento týždeň budete mať dobrú náladu a to najmä vďaka radostným stretnutiam plným lásky a porozumenia s vašimi blízkymi. Skúste si toto nastavenie spestriť ešte nejakou dovolenkou, predĺženým víkendom alebo návštevou kina či divadla. Splňte si to, po čom už dlho túžite. Nezabudnite so sebou vziať aj partnera, s ktorým opäť pocítite vášeň ako kedysi. V práci sa naopak pripravte na nečakaný úspech.

Lev

Narodili ste sa v znamení Leva? Najbližšie dni vás čaká vnútorné napätie, ktoré však dokážete potlačiť. Pomôcť vám môžu najmä blízky a priatelia, ktorý sa vám tento týždeň odvďačia za doterajšiu starostlivosť a náklonnosť. V práci pôjde všetko tak, ako má. Pracovný stereotyp môže spestriť nový kolega alebo úloha, ktorá vás bude baviť viac ako iné.

Panna

Keďže budete najbližšie dni hýriť nápadmi a elánom, v práci sa pustíte do náročných úloh, ktoré vám prinesú špeciálne ocenenie. Koncom týždňa však pocítite únavu, ktorá nakazí aj vášho partnera. Vyberte sa preto spoločne na nejaký výlet a zažite dobrodružstvo, vďaka ktorému sa uvoľníte a posilníte vzťah. Ak sa naopak rozhodujete, čo so svojim citovým vzťahom, skúste myslieť dopredu a v diaľke uvidíte správnu odpoveď.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:36