Pozrite sa, čo vám chce vaše podvedomie povedať, ak sa vám snívalo o nevere, autonehode či mačkách.dreamstime
StoryEditor

Snívalo sa vám o nevere, mačkách či autonehode? Pozrite sa, čo vám tým chce vaše vnútro povedať

17.01.2023, 19:00
ASTRO

Sny sú naozaj silným zdrojom pohľadu do vášho vnútra. Síce sa na ne často pozeráte ako na celok, mali by ste si všímať aj bezvýznamné maličkosti či symboly, ktoré sa v nich objavujú a ktoré si po prebudení pamätáte. Snívalo sa vám o nevere, mačkách alebo autonehode? Pozrite sa, čo vám tým chce vaše vnútro povedať.

Síce neexistujú žiadne konkrétne výklady jednotlivých snov, pohľad na niektoré symboly,  ktoré sa v nich objavujú, vám môžu pomôcť odhaliť dôležitú správu, ktorú k vám vysiela vaše podvedomie. Práve z tohto dôvode sme si pre vás pripravili najčastejšie sny a ich význam, ktoré sa možno snívali aj vám. Pozrite sa, čo vás v živote brzdí, trápi alebo naopak čo vás môže v budúcnosti čakať.

Hady

Had bol už od nepamäti spájaný s klamstvom a podvodom. Práve preto sa často môže objavovať v snoch ľudí, ktorí prežívajú v živote strach, ktorí sa o niečo boja a ich sen odráža spôsob, ako sa vnútorne cítia. Avšak pozor, tento symbol nemusí byť len negatívny. O hadoch sa vám môže snívať aj preto, aby ste vedeli, že sa nemáte čoho báť. Rovnako tak, ako had vyzlieka svoju kožu, aj vy sa môžete zbaviť svojej starej kože a znovuzrodiť sa do novej verzie seba samých.

Tehotenstvo

Sen, v ktorom ste tehotné, môže naozaj zobrazovať vašu túžbu po bábätku alebo celkovo prírastok do rodiny, no rovnako tak môže signalizovať to, že sa cítite zraniteľné a túžite po láske. Ak neplánujete dieťa, tehotenstvo môže tiež predstavovať nové kariérne príležitosti a začiatky.

image

Sny o tehotenstve môžu zobrazovať prírastok do rodiny.

dreamstime

Mačky

Mačky sú symbolom lásky, kreativity, zvedavosti a nezávislosti. V snoch vám často chcú povedať, aby ste dôverovali svojej intuícii a vnútornej sile, vďaka ktorej dostanete druhú šancu na prekonanie problémov. Ak vás naopak v sne poškriabu, odráža to pocit zastrašenia, čo znamená, že by ste mali byť opatrné, pretože sa vo vašom živote vyskytujú ľudia, ktorí sa snažia ublížiť.

Psy

Keďže psy v snoch symbolizujú ľudské vzťahy a emócie, všetko závisí od nálady daného psa. Šťastný pes reprezentuje zlepšenie, šťastie a lásku blízkeho, agresívny pes sa snaží poukázať na problémy s komunikáciou.

Keď vás niekto prenasleduje

Ak vás v sne niekto/niečo naháňal alebo prenasledoval, rozhodne ste sa prebudili celé spotené. Tento symbol môže byť na jednej strane následkom pozerania strašidelného filmu, ale aj vašich vlastných myšlienok, ktoré sú voči vám príliš kritické alebo vás s niekým porovnávajú. Ak sa takýto sen opakuje, niečomu sa v živote vyhýbate.

 

Pokračovanie na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 07:13