Pozrite sa, čo vám chce vaše podvedomie povedať, ak sa vám snívalo o nevere, autonehode či mačkách.dreamstime
StoryEditor

Snívalo sa vám o nevere, mačkách či autonehode? Pozrite sa, čo vám tým chce vaše vnútro povedať

17.01.2023, 19:00
ASTRO

Sny sú naozaj silným zdrojom pohľadu do vášho vnútra. Síce sa na ne často pozeráte ako na celok, mali by ste si všímať aj bezvýznamné maličkosti či symboly, ktoré sa v nich objavujú a ktoré si po prebudení pamätáte. Snívalo sa vám o nevere, mačkách alebo autonehode? Pozrite sa, čo vám tým chce vaše vnútro povedať.

Lietanie

Lietajúce sny bývajú veľmi časté a vždy znamenajú niečo konkrétne. Vo všeobecnosti vám naznačujú, že vo svojom živote potrebujete nejaký pohyb. To znamená, že by ste sa mali v práci či osobnom živote vydať trochu iným smerom alebo sa pozrieť na veci inak, aby ste sa posunuli ďalej. Nič totiž neuvidíte pokiaľ sa nepozriete z výšky.

Nevera

Ak sa vám snívalo o nevere z vašej strany, nemusíte sa kvôli tomu cítiť zle. Môže to totiž znamenať len to, že sa so svojim partnerom necítite úplne príjemne. Zároveň možno túžite po veciach, ktoré s vašou polovičkou v posteli nezažívate.

image

Sny o nevere nemusia predstavovať realitu.

dreamstime

Vlasy

Sen o vypadávaní vlasov je rozhodne jeden z najhorších. Predstavuje totiž obavy zo starnutia. Môže sa vám však snívať aj o strapatých a zamotaných vlasoch. To signalizuje, že vaše vzťahy potrebujú trochu „rozpliesť“ a posilniť. Vlasy však predstavujú aj plodnosť, takže ak túžite po bábätku, stav vlasov vo vašom sne vám v tomto ohľade môže napovedať.

Padanie

Sny, v ktorých padáte, bývajú krátke, pretože sa obyčajne zobudíte pred dopadom na zem. Mali by ste vedieť, že padanie odráža váš strach či úzkosť, ktorá pramení zo straty kontroly nad dôležitým aspektom života. Rovnako tak môže zobrazovať vaše neustále negatívne myslenie, ktoré vám bráni posunúť sa vpred. Zmeny sa môžu zdať desivé, no „pád do neznáma“ vám napovedá, že sa budete musieť niečoho vzdať alebo prestať všetko okolo seba ovládať.  

Autonehoda

Sen o nabúraní auta nemusí byť predpoveďou budúcnosti. Možno iba niečo nemáte pod kontrolou, neustále ste v strese alebo sa váš život drasticky zmenil. Tento sen môže tiež symbolizovať šokujúcu situáciu alebo bolestivý zážitok.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 16:21